LEDIGE STILLINGER NOVEMBER

Når november byr på eksotiske vinterdager og varierte jobbmuligheter så klager iallefall ikke vi! I dette slippet topper Tynset antall stillinger når Norsk Helsearkiv, Nord-Østerdal Kraftlag og EnergiPluss tilsammen søker ti nye ansatte. I tillegg har vi en sjeldent spennende jobb midt i væla som festivalsjef i Livestockfestivalen på Alvdal. Både den og stillingene i RørosBanken muliggjør å bo i hovedstaden og jobbe med bedrifter/organisasjoner i Fjellregionen. Les mer om stillingene under som er sortert på søknadsfrist.

Livestock – Festivalsjef

Har du gjennomføringskraft, teften for de gode ideene og evnen til å skape eierskap til arrangementet hos de som jobber sammen med deg? I sommer fikk publikum konserter både mellom Nord-Østerdalens mektige grantre, og på toppen av mastodonten Tronfjell. Nede ved Glomma var de minste på Kalvstock, mens stisyklistene lekte seg i det beste skog- og fjellterrenget i omegn. Søk og bli med på å sørge for at Livestock blir en gjentagende leverandør av fine minner og gode opplevelser! Arbeidssted er fleksibelt, men du må påregne en del reising til skogs og fjells!

Sommerens festivalhøydepunkt i Nord-Østerdalen. Foto: Marte Thoresen
Les  hele utlysningen og søk innen 15. november. 

RørosBanken – Rådgivere i Oslo

RørosBanken er en veldig hyggelig gjenganger i stillingsslippene våre og denne gangen tilbyr de en anledning til å jobbe i en Rørosbedrift i hovedstaden! Bankens Team Oslo består i dag av tre rådgivere og holder til i moderne lokaler i Parkveien sentralt i Oslo. De søker etter to som kanskje har erfaring fra bransjen, er nyutdannet/avslutter til sommeren, eller som ser på finansbransjen som en ny mulighet!

Arkivverket – Prosjektleder

Norsk helsearkiv er en ny nasjonal virksomhet på Tynset med formål om å motta, sikre og tilgjengeliggjøre pasientarkivmateriale fra spesialisthelsetjenesten. Prosjektlederstillingen er en sentral stilling for ledelse og gjennomføring av strategisk viktige prosjekter og de ser etter deg som har høyere utdannelse på master-/ bachelorgradsnivå, erfaring som prosjektleder, eller annen relevant ledelseserfaring og erfaring med håndtering av interessenter og kompliserte behov.

Arkivverket – Produksjonsmedarbeidere

Er du effektiv og nøyaktig, har utholdenhet når det gjelder rutinemessige oppgaver og et godt humør så oppfordrer vi deg til å lese videre! Digitaliseringsprosessen omfatter klargjøring av materiale, skanning, kvalitetssikring, etterregistrering, samt overføring til digitalt langtidslager. Oppgavene består i å sortere materiale, fjerne uønsket materiale (som binders, klistrelapper, stifter), sortere i pene bunker og skanne.

Røros kommune – Lærer i sør-samisk, 100% vikariat

Røros kommune er samisk forvaltningskommune og en del av det sørsamiske området som strekker seg fra Saltfellet i nord til Engerdal i sør. Røros kommune har ledig et 100 % vikariat som lærer i samisk ved Røros skole i perioden 31.12.2019-11.10.2020. I denne stillingen må man kunne undervise i sørsamisk språk, samt i fagene KRLE og samfunnsfag etter samisk læreplan LK06s.

Foto: Signe Fuglesteg Luksengard
Les hele utlysningen her og søk innen 14. januar.

NØK Energi Eiendom og SIVA Fjellregionen Eiendom – Daglig leder

Dette er en spennende og viktig jobb med faglige utfordringer i Fjellregionens ledende eiendomsforvaltningsselskap. Selskapet driver utleie, forvaltning og drift av næringseiendommer for SIVA Fjellregionen Eiendom og NØK. Dagens eiendommer ligger i Røros og Tynset. Du er en kundeorientert og kommersielt anlagt lagspiller som ser mulighetene i markedet, og NØK søker en strategisk og handlekraftig relasjonsbygger som ønsker å lede og videreutvikle selskapet i hele Fjellregionen.

EnergiPluss – Prosjektleder/teknisk ansvarlig

EnergiPluss ønsker å gjøre det mulig for privatpersoner, landbruk og bedrifter å bidra til det grønne skiftet. De ønsker også å gjøre kunden energismart. Det skal de gjøre gjennom å tilby kunden rådgivning og smarte løsninger. EnergiPluss prosjekterer og leverer komplette solcelleanlegg for norske forhold, og følger kundene hele veien fra rådgivning, prosjektering, montering til drift/produksjon. Som prosjektleder vil hovedoppgaven være å prosjektere gode økonomiske anlegg og FDV.

EnergiPluss – Selgere

EnerigiPluss ønsker å gjøre det mulig for privatpersoner, landbruk og bedrifter i Hedmark og Trøndelag å bidra til det grønne skiftet. Dette er en jobb for deg som trives godt i et hektisk og utviklende miljø! Hovedoppgaver er oppsøkende salg, offgrid, landbruk, næring og privat.

Les hele utlysningen her og søk som selger innen 1. desember.

Nord-Østerdal Kraftlag – Energimontører

På grunn av økende oppdragsmengde søker nettavdelingen i Nord-Østerdal Kraftlag SA to energimontører. Har du fagkunnskap, fagbrev som energimontør eller tilsvarende, erfaring fra drift og vedlikehold av elektriske høyspenningsanlegg og eller fibernett, samt interesse for å være utendørs er det en kombinasjon som verdsettes høyt når nye energimontører ansettes.

Flere jobber