Velg med hjertet er et omdømmebyggings– og rekrutteringsfirma som jobber med markedsføring, synliggjøring og rekruttering. Gjennom å finne de gode hodene og løfte fram de fine historiene vil vi bidra til at Fjellregionen blir et litt bedre sted å leve, bo og jobbe.

Selskapet eies av Offo, Form til fjells og Rådhuset Vingelen.


KONTAKT OSS

hei[a]velgmedhjertet.no
Tlf: 976 63 974

Personvernerklæring


REKRUTTERING NYE ANSATTE
En fast ansettelse er viktig for enhver bedrift og det er kostbart å feile.

Les mer om hva vi tilbyr for en vellykket prosess som sikrer deg den beste kandidaten til din ledige stilling her.

VALGKOMITEARBEID OG NYE STYREKANDIDATER
Et velfungerende styre med riktig kunnskap, erfaring, kapasitet, personlige egenskaper, samt evne til samhandling og tenke nytt er viktig.

Velg med hjertet hjelper selskapet ditt med dyktige kandidater med ulik kompetanse fra forskjellige bransjer. Ta kontakt med en av våre rådgivere, Bjørn eller Janne, om du vil høre mer om hvordan du kan finne den rette kandidaten som kompletterer styret i din bedrift.


JANNE H. SCHJØLBERG – 976 63 974
Daglig leder og rådgiver rekruttering

Janne har en bachelorgrad innen markedskommunikasjon og flere års salgs- og rådgivingserfaring fra bransjer som reklame, data/tele og bank/finans. Har de siste årene opparbeidet god rekrutteringserfaring gjennom oppdrag både innen offentlig og privat sektor. I fritiden står gjerne jakt på agendaen og høsten brukes til å bomme på rypene.

MARIA STORBERG – 924 81 145
Rådgiver rekruttering og HR

Maria har en Bachelor of management fra BI og videreutdanning i prosjektledelse. Som et ledd i konkurransen om å tiltrekke seg de beste arbeidstakerne bistår hun deg gjerne med arbeidsmiljøundersøkelser, kursing og rådgivning. Etterpå tar hun motorsykkelen hjem til høns, hund, blomster og surdeig.

BJØRN FRYDENBORG – 901 05 597
Partner, faglig leder rekruttering og rådgiver

Bjørn har bred og solid ledererfaring og HR-bakgrunn, med personal- og rekrutteringsansvar. Har erfaring fra organisasjons-, ledelse- og medarbeiderutvikling. Bortsett fra det glad i raske biler.

MAREN TODAL – 971 59 074
Rådgiver synlighet og annonsering

Maren har mange års erfaring fra kreativ bransje. I Velg med hjertet jobber hun med annonseringspakker for ledige stillinger og jakter de gode historiene om det leve, bo og jobbe i regionen. Er aller lykkeligst når hun spiser rå fisk, bader i kalde vann og sykler på smale stier.

CHARLOTTE JONSSON HOV – 917 49 102
Mediegrafiker og annonsebooker

Charlotte er den som booker, setter sammen og publiserer annonsene for den ledige stillinga di i valgte kanaler. Hun er alltid den første som kommer på jobb og som alltid leverer iht tidsplan. Når turen går hjemover er det aldri for å gå på ski, til gjengjeld overgår hun de fleste sambygdinger når det kommer til antall soppturer.

 

LagreLagre