Velg med hjertet er et omdømmebyggings– og rekrutteringsfirma som jobber med markedsføring, synliggjøring og rekruttering. Gjennom å finne de gode hodene og løfte fram de fine historiene vil vi bidra til at Fjellregionen blir et litt bedre sted å leve, bo og jobbe.


KONTAKT OSS

hei[a]velgmedhjertet.no
Tlf: 976 63 974

Personvernerklæring


REKRUTTERING NYE ANSATTE
En fast ansettelse er viktig for enhver bedrift og det er kostbart å feile.

Les mer om hva vi tilbyr for en vellykket prosess som sikrer deg den beste kandidaten til din ledige stilling her.

VALGKOMITEARBEID OG NYE STYREKANDIDATER
Et velfungerende styre med riktig kunnskap, erfaring, kapasitet, personlige egenskaper, samt evne til samhandling og tenke nytt er viktig.

Vi hjelper selskapet ditt med dyktige kandidater med ulik kompetanse fra forskjellige bransjer. Ta kontakt med en av våre rådgivere, Bjørn eller Janne, om du vil høre mer om hvordan du kan finne den rette kandidaten som kompletterer styret i din bedrift.


VI SOM JAKTER DE GODE HISTORIENE, HODENE OG FINE ØYEBLIKKENE ER:

JANNE H. SCHJØLBERG

Daglig leder og rådgiver rekruttering.

BJØRN FRYDENBORG

Partner, faglig leder rekruttering og rådgiver.  Bjørn har bred og solid ledererfaring og HR-bakgrunn, med personal- og rekrutteringsansvar. Har erfaring fra organisasjons-, ledelse- og medarbeiderutvikling. Bortsett fra det glad i raske biler.

MAREN TODAL

Rådgiver synlighet og annonsering. Maren har mange års erfaring fra kreativ bransje. I Velg med hjertet jobber hun med annonseringspakker for ledige stillinger og jakter de gode historiene om det leve, bo og jobbe i regionen. Er aller lykkeligst når hun spiser rå fisk, bader i kalde vann og sykler på smale stier.

 

 

LagreLagre