Er du en dårlig taper og vil jobbe aktivt for en bærekraftig fremtid?

Da kan du være vår neste medarbeider i et hektisk miljø med tro på fremtiden. Du blir en del av det faglige fellesskapet i eierselskapene Nord-Østerdal Kraftlag og Østa Elektro.

EnergiPluss gjør det mulig for privatpersoner, landbruk og bedrifter å bidra til det grønne skiftet. Vi gjør kunden energismart. Det skal vi gjøre gjennom å tilby kunden rådgivning og smarte løsninger av høy kvalitet.

Vi prosjekterer og leverer komplette solcelleanlegg for norske forhold. Vi følger våre kunder fra rådgivning, prosjektering, montering til drift (produksjon).

Utviklingen av batterier for å lagre strøm og andre miljøsmarte løsninger har også kommet langt. Dette er løsninger vi tilbyr.

Vi søker:

Prosjektleder/Teknisk ansvarlig
Hovedoppgaver er å prosjektere gode økonomiske anlegg og FDV, og du vil ha en koordinerende funksjon. Du har kompetanse som ingeniør gjerne innen fornybar energi eller annet relevant utdanning/praksis.

Søk prosjektlederstillingen via Webcuiter innen 1. desember.

Tre selgere
som dekker Tynset fjellregionen, Trøndelag og Innlandet midt og sør. Hovedoppgaver er oppsøkende salg, offgrid, landbruk, næring og privat. Som selger har du god erfaring med oppsøkende salg og kan vise til resultater. I tillegg bør du ha teknisk innsikt. Arbeidsted etter nærmere avtale.

Søk selgerstilling via Webcuiter innen 1. desember.

Personlige egenskaper:

  • Lagspiller og trives i operativt teamarbeid
  • Gode kommunikasjonsevner og dyktig til å etablere gode relasjoner
  • Strukturert, planleggende og engasjert.
  • Må kunne identifisere seg med og etterleve EnergiPluss sine verdier

Vi tilbyr:

  • Spennende og viktig stillinger i et selskap med store vekst
  • Gode personlige og faglige utviklingsmuligheter
  • Et meget godt arbeidsmiljø, hektisk og utviklende
  • Konkurransedyktige betingelser

Søknadsfrist 01.12.19.
Søk prosjektlederstillingen via Webcuiter her.
Søk selgerstilling via Webcuiter her.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og fortrolig samtalte med daglig leder Ole Petter Hansæl på tlf 905 95 389 eller kontakt vår rådgiver i Velg med hjertet Bjørn Frydenborg på tlf 901 05 597.

Flere jobber