RørosBanken ble etablert i 1842. Vi er 42 medarbeidere som tar hånd om 14000 kunder både i nærområdet og i andre deler av landet. Ved siden av hovedkontoret på Røros har vi et rådgivningskontor i Oslo. Banken hadde per 30.06.2019 en forretningskapital på kr. 7,44 mrd. RørosBanken er en bank i Eika alliansen sammen med 66 sparebanker fordelt over hele landet.

Bankens forretningside er at vi tar samfunnsansvar og skal være en aktiv støttespiller innenfor finansielle tjenester og økonomiske rådgivning til enkeltpersoner og små og mellomstore bedrifter. Med en kombinasjon av individuell rådgivning og moderne nettløsninger har vi aktiv omsorg for hele kundens økonomi.

Avdeling personmarked i RørosBanken består av 23 dyktige ansatte og er organisert i fem team. Vi søker nå to nye rådgivere til Team Oslo. Team Oslo består i dag av 3 rådgivere og holder til i moderne lokaler i Parkveien sentralt i Oslo. Kontoret er i vekst og vi opplever at stadig flere kunder i Østlandsområdet ønsker banktjenester og rådgivning som følger våre kjerneverdier; personlig – engasjert – pålitelig.

Ansvarsområde og arbeidsoppgaver:

Som kunderådgiver skal du jobbe som kundeansvarlig for din egen kundeportefølje. Sammen med kollegaene dine skal du hjelpe kundene å realisere små og store drømmer og sikre dem for fremtiden gjennom produkter som lån, personforsikring, skadeforsikring og sparing. Gjennom å være en aktiv sparringpartner for kundene og å gi individuell rådgivning skal du sørge for å gi kundene en merverdi ved å være kunde hos nettopp oss.

Vi ser både etter deg som har erfaring fra bransjen, deg som er nyutdannet eller avslutter nå til sommeren og deg som ser på finansbransjen som en ny mulighet.

Personlige egenskaper:

Vi søker deg som:

  • Liker å jobbe i team og få en gruppe til å dra i samme retning mot felles mål
  • Stiller opp og gir det lille ekstra – både for kunde og for kollegaer
  • Er løsningsorientert og setter kundens behov i sentrum
  • Er en offensiv relasjonsbygger
  • Har god økonomisk forståelse
  • Liker å sette konkrete mål for arbeidet og evner å jobbe systematisk for å nå disse

Videre kvalifikasjoner vi ser etter:

  • God evne til å ta i bruk nye IT-verktøy
  • Gode kommunikasjonsevner – både skriftlig og muntlig

Finansbransjen har store krav til sertifisering innenfor ulike produktområder og full opplæring vil bli gitt. Stillingen gir gode muligheter for personlig utvikling.

Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger, lønn etter avtale, utfordrende arbeidsoppgaver og en arbeidsplass med et godt og trivelig arbeidsmiljø.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder personmarked, Kjetil Reinskou; telefon 480 52 970 – kre@rorosbanken.no

Skriftlig søknad sendes innen 15. november 2019 til RørosBanken v/ Kjetil Reinskou, kre@rorosbanken.no

 

 

 

Flere jobber