10 LEDIGE STILLINGER I NOVEMBER

Det er ikke høst. Det er ikke vinter. Det er november. Og mange av regionens bedrifter og organisasjoner har lyst ut ledige stillinger. Blant stillingsslippet denne måneden finner du flere muligheter innenfor ledelse, prosjektledelse og salg, samt en ledig stilling som webutvikler!

1. Rørosregionen Næringshage – Finansrådgiver/prosjektleder

Kunne du tenke deg å jobbe med forretningsutvikling, bidra til nyetableringer og flere arbeidsplasser i regionen, samt skape økt lønnsomhet og vekst i eksisterende bedrifter? En av landets mest veldrevne næringshager ser etter deg med et forretningsorientert blikk. Arbeidssted vil primært være fra kontoret på Tynset.

Les hele utlysningen og søk her innen 5. desember.

2. Rørosregionen Næringshage – Rådgiver/prosjektleder

Rørosregionen Næringshage har kontor både i kontorfellesskapet Trevarefabrikken på Røros, og i Kompetansesenteret på Tynset. På kontoret på Røros søker de rådgiver/prosjektleder som vil bidra til utvikling for både gründere og eksisterende bedrifter. Du har et kommersielt og utviklingsorientert blikk og erfaring innenfor næringsutvikling.

Les hele utlysningen og søk her innen 5. desember.

3. Meskano – Daglig leder

Meskano AS er en arbeidsmarkedsbedrift som eies av kommunene Os, Tolga, Tynset, Rendalen, Alvdal og Folldal, med Tynset kommune som største eier. Bedriften skal motivere, kartlegge, kvalifisere og formidle arbeidssøkere til ordinært arbeidsliv eller egenfinansiert utdanning. Nå ser de etter en utadvendt daglig leder med høgskoleutdanning, fortrinnsvis innen helse- og sosialfag eller pedagogikk samt tilleggsutdanning og erfaring innen økonomi, ledelse og administrasjon.

Se hele utlysningen og søk her innen 3. desember.

4. DMT – Webutvikler

DMT AS er et reklamebyrå i Innlandet med avdelinger i Alvdal i Hedmark og Skjåk i Oppland. Samtidig som markedsføringsbyrået har et stort hjerte for små bedrifter, hjelper de også større bedrifter, og har siden 1999 levert hjemmesider. I dag har de et svært kompetent team på webdesign, og ser etter en sterk webutvikler som vil utvikle teamet ytterligere. Du holder deg oppdatert på trender og er opptatt av teknologi, sikkerhet og kildekode.

Se hele utlysningen og søk her innen 15. desember.

5. Fjell IT – Datatekniker/selger Røros

Har du erfaring innen salg og tekniske oppgaver, audio/video i møterom, nettverk, Office 365, Windows PC-er og reparasjon av mobiler/nettbrett? Selskapet som selger og reparerer alt av IT-relatert utstyr er i vekst søker nå etter datatekniker/selger i 100 % stilling på kontoret på Røros; for deg som ønsker å være med på å forme en bedrift i vekst!

Les hele utlysningen her, søknader vurderes fortløpende.

6. Fjell IT – Datatekniker/selger Tynset

Tror du ikke Fjell IT har ei ledig stilling for deg som foretrekker Tynset også? De søker en person til som kan representere Fjell IT AS utad med tekniske oppdrag og salg til eksisterende og nye kunder i regionen. Også her får du store muligheter til å være med å forme en bedrift i vekst.

Les hele utlysningen her, søknader vurderes fortløpende.

7. Byggservice NØ – Bolig- og hytteselger

Byggservice NØ er medlem av Nordbohuskjeden, en av landets største boligleverandører. Samtidig er bedriften allsidig og bygger for landbruket, næringslivet og det offentlige.Sammen med Os Entreprenør og Alvdal Bygg er de en stor aktør i byggebransjen i Nord-Østerdal, som i fjor omsatte for 50 mill. De styrker nå administrasjonen med en selger med ansvar for boligsalg fra Nordbohuskatalogen, hytte- og tomtesalg blant annet på Klevan Hyttefelt og Savalen, prosjektsalg av leiligheter og ansvar for markedsføring, hjemmesider og sosiale medier.

Se hele utlysningen og søk her innen 30. november.

8. FIAS – Driftssjef

FIAS – Fjellregionen Interkommunale Avfallsselskap skal være nyttig for folk og miljø, med fokus på brukervennlige, miljøvennlige og effektive avfallshåndteringsløsninger. Driftsavdelingen har 39 ansatte og består av driftsområdene mottak (gjenvinningsstasjoner), rutegående innsamling og septik, kran- og krokbiler, omlasting, deponi og kompostproduksjon. FIAS søker nå en driftssjef som er trygg i lederrollen.

Se hele utlysningen og søk her innen 30. november.

9. Rendalen kommune – Virksomhetsleder
Plan Næring Drift

Vil du jobbe i Sør-Norges største villmarkskommune så må du lese videre. Rendalen kommune søker virksomhetsleder med ansvar for hele virksomhetens tjenesteyting; faglig, personellmessig og økonomisk, og tilbyr en spennende og utviklende jobb i et aktivt og ungdommelig arbeidsmiljø. Virksomheten er sentral i mange av kommunens utviklingsprosjekter og stoltheten over å bidra til lokal samfunnsutvikling er fremtredende.

Se hele utlysningen og søk her innen 15. desember.

10. Røros kommune – Jobbmuligheter

Verdensarvstedet Røros ligger i Trøndelag og har rundt 5600 innbyggere. Kommunen har et variert næringsgrunnlag, rikt kulturliv i historisk miljø, gode muligheter for friluftsliv sommer som vinter, og et godt utbygd kommunikasjonsnett med fly, buss og jernbane. Røros kommune er en stor arbeidsgiver med mange spennende og varierte stillinger og praksisplasser.

Oversikt over de til enhver tid ledige stillingene i kommunen finner du på nettsiden www.roros.kommune.no under «Ledige stillinger».

Flere jobber