Vil du være en del av crewet?

Form til fjells jobber for å skape innovativ design med rotfeste i det tradisjonelle, autentiske og nordiske. Vi er kanskje mest kjent for emballasjejobbene våre. Mylderet av mathåndverkere og lokalmatprodusenter på Røros har gitt oss en sjelden mulighet til å opparbeide oss en solid og spissa kompetanse innanfor matsjangeren.

Her er noe av det vi har jobbet med opp gjennom årene:

Mathåndverkskundene våre er i godt kompani med kunder som spenner fra sykkelguide og kammermusikkfestival, til store og solide aktører innenfor bank, kraft og kommune. Felles for alle er deres engasjement, og vi skal gjenspeile det engasjementet i arbeidet vi gjør. Vi ser etter deg som kan ta prosjektansvar i alle faser av en designprosess og som uredd trekker inn kompetanse fra folk rundt deg for at vi sammen får til et godt resultat. Du har sterk formsans og er en positiv kollega med høy arbeidsmoral og arbeidsglede.

Selvsagt behersker du InDesign, Illustrator og Photoshop. Det er en fordel om du syns skreddersydd webdesign er gøy og dermed behersker Adobe XD, Sketch eller Figma. Språklig er du stødig både muntlig og skriftlig, og det er et stort pluss om du liker å jobbe med tekst og tekstforfatting.

Hovedkontoret vårt er i Trevarefabrikken midt i Røros sentrum, med satelittkontor på rurale Singsås stasjon. På Røros deler vi hus med lokalradio, arkitekter, fotograf, kunstgalleri, næringshage og et loft med kontorpulter til leie for både finansrådgiver, byplanlegger og rådgivere.

Vi kan tilby fleksibel arbeidstid og gode pensjonsordninger.

Virker dette interessant, kan du sende CV og portfolio til oss her, innen torsdag 14. mars.

NB! Søknader uten arbeidsprøver blir ikke vurdert.

Spørsmål om stillingen rettes til byråleder Maren Todal 971 59 074.

www.formtilfjells.no

Flere jobber