LEDIGE STILLINGER I FEBRUAR

Hva vender du snuten mot? Vi har samla et godt lite spann med ledige stillinger til deg som snuser på nye jobbmuligheter. Visste du forresten at det ikke er rent få som har flyttet til vår del av landet for å dyrke sin lidenskap for hundekjøring? En av mange fordeler med en lang, vakker og stabil vinter!

1. Flokk – Applikasjonskonsulent / Strukturansvarlig

Produktene til Flokk er solgt i over 50 land verden over, og helt siden 1957 har merkevaren HÅG, med sine originale kontorstoler, blitt produsert på Røros. Avdeling for produksjonsutvikling leverer tjenester til fabrikken på Røros og bidrar i prosjekter inn mot konsernets øvrige produksjonsenheter.

For å styrke kapasitet og kompetanse, søker Flokk en Applikasjonkonsulent / Strukturansvarlig. I denne stillingen vil du jobbe med drift og videreutvikling konsernets produktstrukturer, deltakelse i utviklingsprosjekter i forbindelse med tilpasninger av nye produkter til ERP-systemet, identifisere, utvikle og implementere digitale plattformer og løsninger for industriell IT.

2. Fagdirektør – IT og Helsearkivregisteret

Norsk helsearkiv skal samle pasientopplysninger fra eldre bevaringsverdige pasientjournaler i ett, nasjonalt helsearkivregister, noe som er unikt i verdenssammenheng. Som Fagdirektør vil du være med å bygge opp et nytt nasjonalt helseregister i samarbeid med andre registermiljø i Norge.

3. Bane NOR – Tverrfaglig arbeidsplanlegger på
Røros- og Solørbanen

I et tidvis hektisk, men spennende miljø med varierte arbeidsoppgaver vil arbeidet som tverrfaglig arbeidsplanlegger bl.a gå ut på å planlegge og samkjøre aktiviteter på tvers av fag og geografi, herunder vurdere ressurstilgang, samt utarbeide og koordinere arbeidsplaner. Arbeidsplassen din blir i flotte lokaler i Pakkhuset ved Røros stasjon, et renovert gammelt godshus som har fått kommunens byggeskikkspris. Vi tror du vil trives!

4. Form til fjells – Designer

Byrået med hovedkontor i Trevarefavbrikken på Røros jobber for å skape innovativ design med rotfeste i det tradisjonelle, autentiske og nordiske, og er kanskje mest kjent for emballasjejobbene. Det søkes nå etter deg som kan ta prosjektansvar i alle faser av en designprosess. Du har sterk formsans og er en positiv kollega med høy arbeidsmoral og arbeidsglede.

5. Rådhuset Vingelen – Ingeniør/sivilingeniør konstruksjonsteknikk

Det er ikke tilfeldig at Rådhuset Vingelen heter det de gjør, for her er det råd å få. De arbeider for livskraftige lokalsamfunn, og landbruk og tilleggsnæringer er et viktig satsingsområde. Avdeling innen Landbruksutvikling og byggerådgiving har derfor blitt et viktig fagfelt og de søker etter deg som kan utarbeide tegninger og prosjektere i alle faser av et byggeprosjekt.

6. Alvdal Skurlag – Produksjonssjef avd. Vingelen

Dette er en av Norges mest lønnsomme trelastbedrifter med produksjon i Alvdal og Vingelen. Avdelingen som ligger i  eventyrlige Vingelen, en av landets vakre nasjonalparklandsbyer, har hovedfokus på spesialsaging av spesialvarer og elementproduksjon i massivtre. Skurlaget ser nå etter deg som primært har erfaring fra industri-/entreprenørsektoren for sjefsstilling med ansvar for bl.a personell, produksjon og innkjøp.

Flere jobber