Nord-Østerdal Kraftlag SA er et selskap som eier infrastruktur- og selskaper med hovedfokus på fornybar energi. Selskapet eies av innbyggere i Nord-Østerdal og vår oppgave er å sikre god infrastruktur, forvalte og utvikle våre verdier, samt bidra til lokal utvikling.

NØK Nett er et heleid datterselskap i konsernet Nord-Østerdal Kraftlag SA, og nettselskapet har over 11.000 kunder i Nord-Østerdal. Selskapet har hovedkontor og hovedlager på Tynset. Vi har mer enn 30 godt kvalifiserte montører og 8 dyktige ingeniører, som vet hva de driver med, og kjenner nettet vårt godt. Det sikrer stabil strømforsyning til våre kunder i hele regionen.

 

Vi ønsker å styrke vår planavdeling og søker etter planingeniør til vårt kontor på Tynset.

Arbeidsoppgavene vil være prosjektering, planlegging og prosjektledelse ved drift og bygging av høyspent og lavspent distribusjonsnett. Vi ønsker en medarbeider med relevant ingeniørkompetanse innen elkraft, gjerne med praksis fra prosjektledelse og planlegging av kabel- og linjenett. Gode IT kunnskaper, samt kjennskap til prosjekteringsverktøy er en fordel.

Vi søker noen med proaktiv og positiv innstilling, evne til å arbeide selvstendig, og med positiv holdning til fleksibilitet og samarbeid. Betjening av driftssentral og deltagelse i overordnet vakt må regnes med.

Gode lønnsvilkår, velferd-, pensjons- , og forsikringsordninger.

 

 

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med leder nettforvaltning, Kai Ståle Holten tlf. 95 04 45 38, eller daglig leder Frode Eggestad tlf. 91 64 59 00. 

Søknadsfrist 10.05.2021. Søk på stillingen her via Webcruiter.

 

 

Flere jobber