Verdensarvstedet Røros ligger i Trøndelag og har ca. 5600 innbyggere. Kommunen har et variert næringsgrunnlag, rikt kulturliv i historisk miljø, gode muligheter for friluftsliv sommer som vinter, og et godt utbygd kommunikasjonsnett med fly, buss og jernbane. Organisasjonen Røros kommune har bortimot 600 ansatte fordelt på 14 virksomhetsområder.

LagreLagre

Kort om stillingen
Det er ledig 100% fast stilling som merkantil konsulent ved Røros skole og Glåmos oppvekstsenter fra og med 1. august 2018. Hoveddelen av stillingen vil være på Røros skole.

Om oss
Røros skole er en kombinert barne- og ungdomsskole lokalisert i Røros sentrum. Skolen er Fjellregionens største skole med ca. 520 elever. Skolen har egen SFO-avdeling. Vi har ca. 65 lærere og fagarbeidere ansatt hos oss. Skolen har tre avdelinger/hovedtrinn som holder til i hvert sitt bygg.

Glåmos oppvekstsenter ligger 13 km fra Røros sentrum. Det består av 1.-7. trinn med 35 elever, egen SFO-avdeling og en enkeltavdelingsbarnehage. Oppvekstsenteret har til sammen 20 ansatte fordelt på skole og barnehage. Skole og barnehage ligger i ulike bygg, men er knyttet til samme uteareal.

Det finnes flere opplysninger på kommunens hjemmeside.

Kvalifikasjoner
● Fagbrev i kontor- og administrasjonsfaget
● IKT-kompetanse i bruk av digitale løsninger, gjerne erfaring med bruk av Visma
● Forståelse av økonomi- og budsjettarbeid
● Førerkort klasse B og disponere egen bil

Arbeidsoppgaver og ansvar
● Sentralbord, post og frontservice for ansatte, elever og foreldre
● Økonomi- og budsjettarbeid
● Oppfølging av personal med lønn og timeregistrering
● Bestillinger og anskaffelser
● Ansvar for skoleskyss
● Arkivering
● Forefallende kontorarbeid

Personlige egenskaper
Samarbeidsvillig og fleksibel
Gode kommunikasjonsevner
Selvstendig og løsningsorientert
Blid og serviceinnstilt

Vi kan tilby
● 
Godt faglig og sosialt arbeidsmiljø
● Lønn etter kvalifikasjoner
● Kommunal avtale med treningssenter
● Konkurransedyktig pensjonsordning

Søknadsfrist: 05.07.2018

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til konsulent merkantil ved Røros skole, Berit Skott, tlf. 92809841 eller e-post berit.skott@roros.kommune.no.

Ved ansettelse må politiattest av nyere dato fremlegges, jf. opplæringsloven § 10-9.

Røros kommune benytter seg av et elektronisk søknadssystem, se kommunens nettside under «Ledige stillinger». CV og søknad skal fylles ut direkte i systemet, ikke kun legges ved som vedlegg. Ved spørsmål om søknadssystemet ta kontakt med personalkonsulent Anna Damps tlf. 48191147 eller epost: anna.damps@roros.kommune.no

Godkjente vitnemål og attester tas med på eventuelt intervju. I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkere kan offentliggjøres, selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkere vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Røros kommune er en inkluderende arbeidslivsbedrift som ønsker mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser.

Flere jobber