LEDIGE STILLINGER PÅ TAMPEN AV MARS

Vårvinter er tiden mellom vinter og vår i samisk årstidstradisjon. Reineiere sjekker snø- og beiteforhold for å se hvor dyrene får best beiteforhold. De første trekkfuglene er allerede kommet tilbake til landet. Og du? Trekker du mot fjellregionen vår og lurer på forholdene i arbeidsmarkedet? Det er en god del stillinger som krever faglig spesialisering og lederkompetanse ute nå. Sjekk ut listen som er sortert etter søknadsfrist:

1. Rådhuset Vingelen – Ingeniør/sivilingeniør konstruksjonsteknikk

Det er ikke tilfeldig at Rådhuset Vingelen heter det de gjør, for her er det råd å få. Avdelingen innen landbruksutvikling og byggerådgiving har de siste årene blitt et viktig fagfelt. De søker etter deg som er ingeniør og som kan prosjektering, produksjonsunderlag og prosjektledelse. Arbeidssted er i nasjonalparklandsbyen Vingelen; innfallsportalen til Forollhogna nasjonalpark, kun en liten detour fra riksveien mellom Tynset og Røros. De kan også skilte med årlig puddergaranti!

Les  hele utlysningen og søk innen 5. april. (Puddertid i Vingelen. Foto: Maren Todal)

2. Røros kommune – Kommunikasjonsrådgiver

Dette er ei spennende stilling for deg som ønsker  å jobbe med opgaver som kommunikasjonsstrategi, redaktøransvar web, videoproduksjon, sosiale medier og kriseinformasjon. «Pulsen i fjellet» er kommunens visjon og rettesnor, og beskriver hva kommunen skal være. Intern kommunikasjonen og strategisk arbeid med kulturbygging i organisasjonen vil være en stor del av ansvarsområdet.

Les  hele utlysningen og søk innen 1. april. (Foto fra klatrevegg i Verket Røros: Signe Fuglesteg Luksengard)

 

3. Alvdal Skurlag – Avdelingssjef avd. Vingelen

Dette er en av Norges mest lønnsomme trelastbedrifter, med produksjon i Alvdal og Vingelen. Avdelingen som ligger i  eventyrlige Vingelen, en av landets vakre nasjonalparklandsbyer, har hovedfokus på spesialsaging av spesialvarer og elementproduksjon i massivtre. Skurlaget ser nå etter deg som primært har erfaring fra industri-/entreprenørsektoren for sjefsstilling med ansvar for bl.a personell, produksjon og innkjøp.

Les hele utlysningen her og søk innen 9. april. (Tømmerelement i samdriftsfjøset til Fjellmjølk. Foto: Alvdal Skurlag)

4. Matråd – Laboratorieingeniør

Matråd holder til i Havsjøveien Næringspark på Røros, bidrar til god matkvalitet gjennom analyse og rådgiving, og tilbyr et bredt spekter av analyser på vann og næringsmidler. Matråds nye kollega har relevant utdanning på bachelor- eller master nivå innen matteknologi, bioteknologi eller tilsvarende.

Les hele utlysningen her og søk innen 12. april. (Foto for Røros Vekst: T. Gustavsen/Form til fjells)

5. Alvdal kommune – Biblioteksjef

Biblioteksjefstillingen ved et av landets 10 fremste bibliotek er ledig fra 1. april 2019! I 2020 feires Kjell Aukrust sitt 100-årsjubileum, og stillingen vil preges av dette. Hvis du har lyst til å søke deg til Alvdal, er dette viktig å vite: De har en nydelig, grønn og lun sommer, samtidig som det er blant landets mest snøsikre vinterkommuner. I fjellheimen er det fine turområder med levende setrer, og et turløypenett som strekker seg fra 500 til 1800 meter over havet – der villreinen bor. Alvdølingen selv er begeistret over den lille stasjonsbyen sin, Steia, hvor du blant annet kjøper verdens beste kringle. Høres dette fristende ut?

Les hele utlysningen her og søk innen 22. april. (Foto fra Alvdal Vestfjell og sykling med Urørt ski- og sykkeleventyr: Maren Todal)

6. Alvdal kommune – Avdelingsleder omsorgsheim

Solsida omsorgsheim søker avdelingsleder for sykehjemsavdeling. Er du en person med gode lederegenskaper, og som også ønsker å opprettholde din faglige kompetanse ved å jobbe 20% av stillingen i avdelingen, så kan dette være noe for deg.

Les hele utlysningen her og søk innen 22. april.

7. Alvdal kommune – Enhetsleder flyktningetjenesten

Flyktningarbeidet i Alvdal kommune er i en spennende utviklingsfase, og det jobbes kontinuerlig for å tilpasse tjenestene til fremtidas utfordringer. Som leder av tjenesten vil du få ansvar for et lite team, og det søkes etter en motivert og engasjert leder som kan bidra med sin kompetanse og erfaring, samt sikre god kvalitet på tjenestetilbudet.

Les hele utlysningen her og søk innen 22. april.

 

 

Flere jobber