LEDIGE STILLINGER I JANUAR

Det nye året byr på nysnø og nye muligheter! I landskapet av ledige stillinger fra flere ledende bedrifter i regionen vår, går kompetanse som logistikk, kommunikasjon, automasjon og økonomi igjen. Ta en titt og legg merke til at søknadsfristen på den ene er like rundt hjørnet.

1. Trønderbilene – Driftsplanlegger

Trønderbilene AS er blant Norges største busselskaper med 730 ansatte, 560 busser og en årlig omsetning på ca. 700 mill. kr. På Tynset søker de en engasjert og nytenkende planlegger til planlegger-team. Så har du relevant høyere utdanning innen logistikk, økonomi eller teknologi, er analytisk av natur og gir deg ikke før du har funnet de beste driftsløsningene, så vil bussdriften i Oppland og Hedmark nyte godt av deg!

Les hele utlysningen og søk innen 4. februar.

2. Røros kommune – Kommunikasjonsrådgiver

Røros kommune ser etter en initiativrik person med svært god formidlingsevne til stilling som kommunikasjonsrådgiver! Stillingen er 100 % fast og er plassert i rådmannens stab. Viktige arbeidsoppgaver er bl.a oppfølging av kommunikasjonsstrategi, redaktøransvar for nettside, videoproduksjon og publisering, sosiale medier, kriseinformasjon, videreutvikling av prosjektet «Klart språk», innbyggerinvolvering og brukermedvirkning, samt framtidig informasjonsløsning internt.

Les hele utlysningen og søk innen 4. februar. Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

 

3. Røros kommune – Ööhpehtimmiebarkoeh / Undervisningsstillinger

«Mijjieh lohkehtæjjah ohtsebe mah maehtieh åarjel-jïh noerhtesaemien gïelesne ööhpehtidh Praahken byjjenimmiejarngesne!» Røros kommune søker etter lærere som kan undervise i sør- og nordsamisk ved Brekken oppvekstsenter i fagene samfunnsfag, kunst og håndverk, og KRLE. Hele utlysningen ligger ute både på norsk og samisk, så les mer om stillingene på Velg med hjertet eller på kommunens egne nettsider.

Les hele utlysningen og søk innen 5. februar.  Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

 

4. Rørosregionen Næringshage – Fjelltrainee

Har du en bachelor- eller mastergrad i lomma våren 2019? Kunne du tenke deg en spennende start på karrieren? Søk på stilling som Fjelltrainee i dag! Gjennom Fjelltraineeordningen søker bedrifter i Rørosregionen og Nord-Østerdalen etter 8-10 nyutdannede med bachelor- og/eller mastergrad innen et bredt spekter av fagområder.

5. Rørosregionen Næringshage – Fjelltrainee som sykepleier / vernepleier

Er du nyutdannet sykepleier våren 2019 og ønsker å kickstarte karrieren din som Fjelltrainee? Søk traineestilling som sykepleier i dag!

Les hele utlysningen her og søk innen 13. februar.

 

6. OS ID – Tekniker

OS ID er et ledende internasjonalt teknologiselskap innen husdyridentifikasjon og intelligent husdyrhold. Du har helt sikkert lagt merke til øremerkene til husdyr, som er et av deres signaturprodukter. Eksportandelen er imponerende med over 65 %, og de omsatte i 2017 for 110 millioner kroner. Nå søker de en nøyaktig, systematisk og dyktig tekniker med erfaring fra automasjon og industriverktøy. Søknadsfristen går straks ut, så oppfyller du kravene og ønsker å bli en del av laget, er det ikke mye å tenke på!

7. Duett AS – 8 ledige stillinger!

Duett AS er en ledende leverandør av IT-løsninger til små- og mellomstore bedrifter, med et spesielt fokus på regnskapsbransjen. Hver dag jobber rundt 100 ansatte for å sikre 15.000 fornøyde brukere, og antall kunder øker stadig. Derfor trenger de flere medarbeidere og søker økonomikonsulent, driftskonsulenter, testere og systemutviklere. Arbeidssted til de ulike stillingene er fordelt på både Tynset og Folldal.

Les alle utlysningene og søk innen 25. januar.

 

8. Flokk – Produksjonsutvikler / konstruktør

Flokk er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. De er markedsleder i Europa, og konsernet står bak en voksende familie av kjente merkevarer. På Røros ligger en viktig produksjonsenhet og her søker de nå produksjonsutvikler / konstruktør i produksjonsutviklingsteam. De ser for seg en teknisk allsidig person med praktisk innsikt og erfaring innenfor områdene verktøyfremstilling, produksjonsteknikk og montasje, og har stor interesse for automatisering, robotisering, digitalisering av produksjonsprosesser og
industriell IT.

Les hele utlysningen og søk innen 1. februar.

 

9. Miljøbytte eller skape din egen arbeidsplass?

Arkitekt Aslak Haanshuus har flyttet fra det fine møterommet på Form til fjells til et litt større lokale over gangen i samme bygg, her på Trevarefabrikken Røros. Trevarefabrikken er et nyrenovert kontorlokale midt i sentrum, med designbyrå, lokalradio, arkitektstudio, fotograf, musikkteater, næringshage, kunstbutikk og utleiepulter i et co-working space. Arealet som er til leie passer for en freelancer eller liten bedrift på opp til to personer. Her får du akkurat passelig med kvadratmeter, et kreativt miljø og tilgang til kaffemaskin og  alle andre felles fasiliteter.

Ta kontakt med Maren Todal på 97159074. Foto: Julia Jonette Fjellheim/Form til fjells

 

10. Ønsker du hjelp til hele eller deler av din neste rekruttering?

Velg med hjertet bistår bistår med alt fra behovsanalyse før utlysning, til annonsering, mottak av søknader, kontakt med søkere, intervjuer, referansesjekk, sluttvurderinger, testing av finalekandidater og tilbakemelding til alle søkere, eller aktiv og målrettet søk etter motiverte kandidater.

Ta kontakt på hei@velgmedhjertet.no, eller ring daglig leder Bjørn Frydenborg for en uforpliktende prat om hvordan du kan øke mulighetene for å sikre deg den beste kandidaten.

 

 

Flere jobber