Vi jobber hver dag for at Trønderbilene skal være ditt beste valg. Vi er pålitelige, oppmerksomme, offensive og involverende.

 

Vi søker en engasjert og nytenkende planlegger til vårt planlegger-team på Tynset for bussdrift i Oppland og Hedmark. Du har relevant høyere utdanning innen logistikk, økonomi eller teknologi. Du er analytisk av natur, har en god kommersiell forståelse og gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner. Dessuten jobber du målrettet og gir deg ikke før du har funnet de beste driftsløsningene.

Dine hovedoppgaver vil være:

  • Være en ressurs mot operativ drift for avdelingene.
  • Overvåke, måle og følge opp operasjonelle nøkkelfaktorer i løpende drift.
  • Utarbeide driftsplaner ut fra langsiktig ressursplanlegging.

Hos Trønderbilene får du hyggelige kolleger og et godt arbeidsmiljø, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt velferdsordninger som firmahytter og treningstilskudd. Lønn etter avtale. Trønderbilene ønsker kjønnsbalanse i arbeidsstyrken. Kvinner oppfordres derfor til å søke.

Høres dette spennende ut?

Ta gjerne kontakt med trafikksjef Ørjan Kvisten på telefon 958 90 239 for mer informasjon eller kontakt vår rådgiver i Velg med hjertet Bjørn Frydenborg for en uforpliktende og fortrolig samtale telefon 901 05 597.

Søknadsfrist 04.02.19. Kortfattet søknad med CV sendes via Webcruiter.

For mer informasjon om Trønderbilene, se www.tronderbilene.no

 

Trønderbilene AS er blant Norges største busselskaper med 730 ansatte, 560 busser og en årlig omsetning på ca. 700 mill. kr. Trønderbilene AS er heleid av Torghatten ASA som er ett av landets ledende transportkonsern med 7000 ansatte og en årlig omsetning på 9,4 mrd. kr.

Flere jobber