FIAS Proff er rådgiver til store deler av næringslivet i Fjellregionen, og bidrar dermed til økt kompetanse og miljøfokus. Avdelingen skal bidra til at næringslivet etablerer løsninger som ivaretar kravene som stilles til den enkelte bransje og legge til rette for et bærekraftig og sirkulært samfunn.

I forbindelse med at en av våre ansatte går av med pensjon søker vi nå kunderådgiver FIAS Proff.

 

Arbeidsoppgaver

Som rådgiver vil du ha ansvar for å følge opp vår eksisterende kundeportefølje og å bistå nye kunder gjennom aktiv rådgivning og salg. Du vil også ha ansvar for vedlikehold av vårt CRM- og ordresystem og utarbeide priskalkyler og tilbud til kunder.
Som en viktig del av vårt tjenestetilbud vil du i tillegg være med på å levere miljøkartlegging og miljørapportering til næringslivskundene i våre 10 eierkommuner.

Stillingen rapporterer til daglig leder.

 

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdanning innen f.eks. miljø, økonomi eller byggfag.
  • Utdannelse kan kompenseres med relevant yrkeserfaring.
  • Erfaring fra rådgiving og/eller salg til bedriftsmarkedet.
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner.

 

Personlige egenskaper

Vi søker deg som tar initiativ og arbeider selvstendig. Du må kunne vise til god økonomiforståelse og det er en fordel om du i tillegg har en analytisk tilnærming til arbeidet du skal utføre. I en bransje med raske skifter og endringer er det avgjørende at du er motivert til å holde deg faglig oppdatert.

 

Vi tilbyr

Som en del av FIAS vil du spille en viktig rolle i å utvikle og forbedre vår virksomhet i takt med utviklingen av miljø- og bærekraftsmål. Dette er en spennende mulighet til å være med å gjøre en forskjell, både for selskapet og for samfunnet.
Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer.
Lønn etter avtale og kvalifikasjoner.

 

Søknadsfrist senest innen 22. mai. STILLINGEN ER BESATT.

 

Kontakt gjerne vår rådgiver Janne H. Schjølberg tlf. 976 63 974 i rekrutteringsselskapet Velg med hjertet for en konfidensiell samtale eller daglig leder i FIAS, Ole Solvang tlf. 482 08 995.

 

 

Søk på stillingen i Webcruiter.

 

 

FIAS har ansvaret for innsamling og behandling av avfall fra husholdninger og fritidseiendommer i våre 10 eierkommuner. Vi har ansvaret for septik-/tankrenovasjon i 5 kommuner, og har et betydelig innslag av næringsrenovasjon gjennom FIAS Proff. Hovedkontor og hovedanlegg for transport og behandling ligger i Tolga kommune. Vi har mye transport i egen regi og har biler, materiell og anlegg knyttet til dette. Vi har 11 gjenvinningsstasjoner fordelt i hele regionen, samt en betydelig virksomhet knyttet til mottak av slam og kompostproduksjon. Vi samarbeider mye med avfallsselskaper i Midt-Norge, og nyter godt av et velfungerende bransjesamarbeid. FIAS er ISO-sertifisert etter standardene 9001 og 14001.

 

 

 

 

 

 

 

Flere jobber