FIAS Proff er en rådgiver til næringslivet i Fjellregionen, og bidrar til økt kompetanse og miljøfokus. Avdelingen skal veilede næringslivet med å etablere løsninger som ivaretar kravene som stilles til den enkelte bransje og legge til rette for et bærekraftig og sirkulært samfunn. Avdelingen har to ansatte. I tillegg til nylig utlyst stilling som kunderådgiver søker vi etter en selger.

Om sti

Arbeidsoppgaver

Sammen med kunderådgiveren vil du ha ansvar for å følge opp vår eksisterende kundeportefølje og å bistå nye kunder gjennom aktiv rådgivning og salg. Du vil også ha ansvar for vedlikehold av CRM- og ordresystem og utarbeide priskalkyler og tilbud til kunder. Stillingen er tiltenkt hovedansvar for oppsøkende salg mot nye og eksisterende kunder. Som en viktig del av tjenestetilbudet vil du i tillegg bidra med miljøkartlegging og miljørapportering til næringslivskundene i våre ti eierkommuner.
Stillingen rapporterer til daglig leder.

 

Kvalifikasjoner

  • Erfaring og gjerne utdanning innen salg til bedriftsmarkedet.
  • Gjerne relevant utdanning eller erfaring eksempelvis fra bygg- og entreprenørbransje eller miljøfag.
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner.

 

Personlige egenskaper

Vi søker deg som tar initiativ og arbeider selvstendig. Du må trives med kundekontakt og oppsøkende salg. Du må kunne forstå kundens behov og veilede i løsninger som er tilpasset kundes krav til miljøpåvirkning og rapportering. I en bransje med raske skifter og endringer er det avgjørende at du er motivert til å holde deg faglig oppdatert.

 

Vi tilbyr

Som en del av FIAS vil du spille en viktig rolle i å utvikle og forbedre vår virksomhet i takt med utviklingen av miljø- og bærekraftsmål. Dette er en spennende mulighet til å være med og gjøre en forskjell, både for selskapet og for samfunnet.
Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer.
Lønn etter avtale og kvalifikasjoner.

Stillingen er besatt.

Søknadsfrist senest innen 31. mai

 

Kontakt gjerne vår rådgiver Janne H. Schjølberg tlf. 976 63 974 i rekrutteringsselskapet Velg med hjertet for en konfidensiell samtale eller daglig leder i FIAS, Ole Solvang tlf. 482 08 995.

FIAS har ansvaret for innsamling og behandling av avfall fra husholdninger og fritidseiendommer i våre 10 eierkommuner. Vi har ansvaret for septik-/tankrenovasjon i 5 kommuner, og har et betydelig innslag av næringsrenovasjon gjennom FIAS Proff. Hovedkontor og hovedanlegg for transport og behandling ligger i Tolga kommune. Vi har mye transport i egen regi og har biler, materiell og anlegg knyttet til dette. Vi har 11 gjenvinningsstasjoner fordelt i hele regionen, samt en betydelig virksomhet knyttet til mottak av slam og kompostproduksjon. Vi samarbeider mye med avfallsselskaper i Midt-Norge, og nyter godt av et velfungerende bransjesamarbeid. FIAS er ISO-sertifisert etter standardene 9001 og 14001.

 

 

 

Flere jobber