Vi trenger flere flinke hoder! Vil du være med i ett av Norges sterkeste utviklingsmiljø for næringsliv i distriktene? Rørosregionen Næringshage AS søker deg som elsker bedriftsutvikling, har kommersiell tankegang, og kan hjelpe næringslivet i regionen til å lykkes med bærekraftig utvikling og vekst. Regionen dekker kommunene Holtålen, Røros, Os, Tolga, Tynset, Folldal, Alvdal og Rendalen.

 

Vi søker etter deg som vil bidra med:

  • Bedriftsrådgivning, for å identifisere og evaluere utfordringer, muligheter og forretningsområder hos våre kunder
  • Prosjektledelse og koordinering av prosjekt
  • Nettverksbygging, arrangere kurs, møteplasser mm.

 

Vi arbeider i et stort nedslagsfelt med små og mellomstore bedrifter innenfor mange bransjer; innovative industribedrifter, næringsmiddel-industri, reiseliv, landbruk, bygg og anlegg, handel, energi og teknologi.

 

Du kan få oppdrag med å følge opp din egen kundegruppe, og/eller at din kompetanse blir brukt inn i flere bedrifter. Har du en spesialkompetanse, er spesialist på bærekraft, det digitale og grønne skiftet, eller noe annet viktig, trekk det frem i søknaden.

 

Stillingen er noe for deg som liker å jobbe selvstendig, men forstår at du lykkes best i samarbeid med andre. Du er kunnskaps- og initiativrik, fremtidsrettet, resultatorientert, vant med ansvar, uredd og tydelig, og liker å lede prosesser. Vi vil høre fra deg som:

  • Er en rå junior med kompetanse, har kanskje lite erfaring, men brenner for bedriftsutvikling. Ta kontakt!
  • Er en erfaren senior med god forståelse av og kontroll på hele kundereisen. Ta kontakt!
  • Kjører solo med konsulentoppdrag i egen bedrift. Ta kontakt!

 

Næringslivet i regionen har en rekke muligheter som gir deg utfordrende oppgaver i et miljø som ønsker å gjøre en forskjell. Vi er en del av det nasjonale næringshage-programmet i SIVA-familien. Du får stor mulighet til å påvirke utviklingen i regionen gjennom direkte tilgang til nasjonale forsknings- og innovasjonsmiljøer.

 

Vi har konkurransedyktige lønns- og pensjons betingelser og fleksible arbeidstidsordninger.

 

Arbeidssted: Fleksibelt innenfor næringshageregionen.

 

StILLINGENE ER BESATT.

For nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte daglig leder Bente Bakos, Bente.Bakos@roroshagen.no, mobil +47 95870676

Henvendelser og søknad vil bli behandlet fortrolig.

 

roroshagen.no

 

 

 

Flere jobber