Kunne du tenke deg å jobbe med forretningsutvikling, bidra til nyetableringer og flere arbeidsplasser i regionen, samt skape økt lønnsomhet og vekst i eksisterende bedrifter? Rørosregionen Næringshage, en av Norges mest veldrevne næringshager, har to ledige stillinger.

FINANSRÅDGIVER/PROSJEKTLEDER

Som forretningsorientert finansrådgiver/prosjektleder i Rørosregionen Næringshage får du bidra til å skape vekst, og varige verdier i bedrifter. Du er viljesterk, resultatorientert og analytisk. Relevant høyere utdanning er ønskelig, fortrinnsvis innen økonomi. Arbeidssted vil primært være fra kontoret på Tynset.

 

RÅDGIVER/PROSJEKTLEDER

Som rådgiver/prosjektleder i Rørosregionen Næringshage bidrar du til utvikling for både gründere og eksisterende bedrifter. Du har et kommersielt og utviklingsorientert blikk, erfaring innenfor næringsutvikling og ønsker å lykkes i samarbeid med og gjennom andre. Arbeidssted vil primært være fra kontoret på Røros.

 

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
• Aktivt drive rådgivningstjenester innen vårt tjenestespekter mot nye og eksisterende kunder/ næringsliv for å fremme vekst og utvikling
• Prosjektledelse og representere næringshagen i ulike fora
• Markedsarbeid for å skape nye prosjekter sammen med teamet i næringshagen og eksterne samarbeidsparter

Vi tilbyr:
• Utfordrende og spennende oppgaver i et miljø preget av entreprenørskap og profesjonalitet
• Mulighet til å kunne påvirke utviklingen i Nord-Østerdalen og Rørosregionen
• Konkurransedyktige betingelser og fleksible arbeidstidsordninger
• Gode helse- og personalforsikringer

Arbeidssted:
Våre kontorer ligger i Røros sentrum i moderne lokaler, og på Kompetansesenteret i Tynset sentrum. Prosjektarbeid med oppdrag i hele regionen og reiser til møter i hele landet må påregnes. Det blir lagt stor vekt på personlige egenskaper ved tilsetting.

For nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte daglig leder Hans Petter Kvikne, telefon 950 53 924. Henvendelser vil bli behandlet fortrolig.

Søknad med CV: hans.petter@roroshagen.no
Søknadsfrist: 5. desember

 

Rørosregionen Næringshage AS er et innovasjons- og utviklingsselskap som skal arbeide for vekst og nyskaping for og i næringslivet i Nord-Østerdalen og Rørosregionen. Vi bringer kompetanse, idé og kapital sammen – vi jobber bedriftsinternt med konkrete prosjekter – vi arrangerer behovsrettete kurs – vi leder større prosjekter med mange aktører. Samarbeidspartnerne våre er private og offentlige. Vår oppgave er å få de verdiskapende prosessene til å gå raskere og med høyere kvalitet. Vi er katalysator for mange, om de er gründere eller etablerte virksomheter.

Vi har vært i kontinuerlig vekst siden 2011, opplever økende etterspørsel etter våre tjenester og sikter mot ytterligere vekst. I dag består vi av fem faste ansatte i tillegg til en fjelltrainee. Våre målbedrifter ligger både i Trøndelag og Hedmark, i kommunene Holtålen, Røros, Os, Tolga, Tynset, Folldal, Alvdal og Rendalen – og Tydal/Selbu. Du vil primært jobbe fra kontoret på Tynset med målbedriftene i Hedmark.

Stillingene ligger også ute på finn.no

 

Fjelltrainee-ordningen gjennom Rørosregionen Næringshage gir en fantastisk mulighet for bedriftene i regionen å få inn unge og nyutdannede mennesker med høy kompetanse.

 

Flere jobber