ER DU VÅR NYE LAGLEDER?

Accountor er Nord-Europas største selskap innen økonomi- og rådgivningstjenester. I Norge har vi rundt 70 kontorsteder. Størrelse har betydning; vi skal være nær kundene våre og investere i deres fremtid.

Vår nåværende leder går over i en annen stilling i regionen. Vi søker derfor en engasjert og proaktiv daglig leder til 24 dedikerte medarbeidere på Tynset, Røros og Koppang. Du har interesse for og gjerne erfaring innenfor økonomi, digitalisering og arbeidsprosesser. Erfaring med personalledelse og dokumenterte resultater er viktig. Du får en ledergruppe bestående av 4 erfarne teamledere.

Vi har toppscore på medarbeidertilfredshet, og høy kompetanse på fag og systemer. Vi foretrekkes av kundene fordi vi er kostnadseffektive og leverer oppdaterte tall i tide.  Skybaserte systemer og høy grad av automatisering er noe av forklaringen. Regnskapstjenesten Accountor Online gir store kundefordeler. Flinke medarbeidere betyr aller mest.

Du blir en del av en gruppe av 14 norske ledere. Våre spesialister innen IKT, salg, marked, HR og finans gir deg støtte og bistand i arbeidet.

Vi i Accountor arbeider med mennesker – ikke bare med tall!

Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt med driftsdirektør Nils P. Hagen på  telefon 450 05 840 for mer informasjon eller kontakt vår rådgiver i Velg med hjertet Bjørn Frydenborg for en uforpliktende og fortrolig samtale telefon 901 05 597.

Kortfattet søknad med CV sendes via Webcruiter.

Søknadsfrist: 15. november 2018

For mer informasjon om Accountor: www.accountor.no

Flere jobber