NØK Kraftlag er ditt lokale energiselskap som sikrer lys og varme til folk og bedrifter i Nord-Østerdal. NØK-familien består av selskaper som bruker lokale vann og skogsressurser til produksjon av miljøvennlig energi. I NØK er vi 45 ansatte og omsatte for over 218 million kroner i 2018.

Vårt kundesenter på Tynset skal styrkes og vi søker etter en faglig dyktig medarbeider innen salg og kundeservice. Du har relevant utdanning og/eller arbeidserfaring. Av natur er du strukturert og nøyaktig, og har gode gjennomførings- og samarbeidsevner. Du snakker og skriver godt norsk. Dessuten jobber du målrettet og løsningsorientert.

Dine hovedoppgaver vil være: Salg og mersalg av NØKs produkter, besvare henvendelser og løpende kundeoppfølging/kundeservice, samt andre forfallende administrative oppgaver.

Hos NØK får du hyggelige kolleger og et godt arbeidsmiljø, gode pensjons- og forsikringsordninger, velferdsordninger. Lønn etter avtale.

Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og fortrolig samtalte med markedssjef Merete Hektoen på 478 31 017 eller kontakt vår rådgiver i Velg med hjertet Bjørn Frydenborg på 901 05 597.

Søknadsfrist 5.august 2019. Kortfattet søknad med CV sendes via Webcruiter.

Flere jobber