Jubilant byr på strøm og festivalopplevelser

«Skakke gi opp, vi gjør det vi må for å få det til. (…) Vi vet hvor vi skal og alt som må til». Stemningen ved Skogsscena til festivalen Livestock i Alvdal var satt da Unni Wilhelmsen covret Admiral P sin «Skakke Gi Opp», på en eksklusiv intimkonsert torsdagen før festivalhelga. Konserten var en gave til et heldig utvalg kunder fra 75-årsjubilanten NØK Kraftlag.

I jubileumsåret har NØK Kraftlag stort fokus på å gi tilbake til kundene sine. Hver måned får en heldig kunde dekt sitt månedsforbruk i strøm, og sist uke var NØK Kraftlag sterkt involvert i å gjøre det som skulle til, for å få til den beste Livestockfestivalen i arrangøren sin historie. 2019 ble året alt stemte. Været, musikken, aktivitetene og oppslutningen – på over 2500 besøkende.

Halvparten av de ansatte i kraftlaget fikk tett kjennskap til festivalavviklingen og en følelse av å være med på noe stort, da de brukte deler av ferien sin som frivillige under festivalen. – I stedet for å invitere ordførere på kake inviterte vi 150 kunder på konsert dagen før dagen, forteller Arne Sandbakken i NØK. Det tok ikke lang tid før publikumstaket var nådd, og ennå meldte det tredoble antallet sin interesse i å oppleve Unni Wilhelmsen eksklusivt på scenen i skogen. Og for å toppe det hele så ga NØK Da Di Derre til folket, og sørget for sommermusikk fra hovedscena på lørdag under festivalen.

Følg NØK på Facebook så kanskje du er den som får betalt strømregningen neste gang.

-Det ble veldig hyggelig stemning, og Unni Wilhelmsen passet rett og slett utrolig godt til denne settingen, sa en storfornøyd Arne Sandbakken i NØK, etter konserten.

Unni Wilhelmsen bød på mye humor og historier mellom sangene. «Selv om jeg nok er kjent for å ha blå sanger, så er jeg ikke en blå mellomprater», sa Unni og levde på den måten opp til det NØK vil i dobbel forstand, å gi mennesker positiv energi! Publikum som fikk en forsmak på festival sist torsdag, gikk gjennom en stille furuskog og ble møtt av en enorm ro på festivalområdet. Et dedikert frivilligkorps hadde sørget for at det var klart for festival allerede dagen før dagen. Ro var det også blant tilhørerne under låtene. Etter at Wilhelmsen få dager før konserten i Alvdal tok et kraftig oppgjør med det norske festivalpublikummet som snakker i munnen på musikerne, turte ikke nord-østerdølen annet enn å holde munn.

-Takk, for at dere har skjønt det, smilte hun og dro i gang med låten This Means U To Me Now, med de treffende linjene: (..) that makes me enjoy – your company a lot.

-Jeg har hatt det kjempefint og er veldig glad jeg fikk mulighet til å dra på konsert i dag, siden turnus forhindrer meg i å få med meg resten av helga, forteller en strålende Merete Nordrønning (i midten og i svart på bildet over).

John Anders Løkken (i blå t-skjorte over) var en av de som hadde meldt seg på stisykkeltur fra Ringebu til Livestockfestivalen. – Stisykling og fantastiske kvelder som dette er positiv energi for meg!

Har du lyst til å jobbe i et selskap som bidrar til å skape slike opplevelser? NØK Kraftlag er energiselskapet som sikrer lys og varme til folk og bedrifter i Nord-Østerdal.  De er og vil være en regional motor som legger til rette for utvikling i regionen. Kundesenteret på Tynset skal styrkes og de søker etter en faglig dyktig medarbeider innen salg og kundeservice.

Les hele stillingsutlysningen nå og se om dette er plassen for deg. Søknadsfrist er 5. august.

Flere jobber