RørosBanken ble etablert i 1842 og feiret i 2017 sitt 175 årsjubileum. Vi er 44 medarbeidere som tar hånd om 14 000 kunder både i nærområdet og i andre deler av landet. Ved siden av hovedkontoret på Røros, har vi et rådgivningskontor i Oslo. Banken hadde pr. 30.06.2018 en forretningskapital på kr. 6,75 mrd. RørosBanken er en bank i Eika alliansen sammen med 69 sparebanker fordelt over hele landet. 

Bankens forretningside: Vi tar samfunnsansvar og skal være en aktiv støttespiller innenfor finansielle tjenester og økonomisk rådgivning til enkeltpersoner og små og mellomstore bedrifter. Med en kombinasjon av individuell rådgivning og moderne nettløsninger har vi aktiv omsorg for kundens helhetsøkonomi.

Vi søker en dyktig rådgiver til bedriftsavdelingen som i dag består av sju kompetente rådgivere. Som bedriftsrådgiver i RørosBanken har du hele kundeansvaret og bruker din kompetanse og erfaring til å skape tillit og bygge sterke relasjoner. Du jobber med hele bankens produktspekter og får ansvar for alle prosesser og relasjoner kunden har med banken.

Krav om høyere utdanning og/eller erfaring fra bransjen. God muntlig og skriftlig framstillingsevne. Flink til å samarbeide og kommunisere med kunder og kollegaer. Stillingen passer for deg som ønsker utfordringer og ser muligheter i en spennende organisasjon i utvikling. Gode pensjons- og forsikringsordninger. Lønn etter avtale.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder bedriftsmarked, Hans Arvid Kosberg: 951 64 373 | hak@rorosbanken.no.

Skriftlig søknad sendes innen fredag 7. september 2018: RørosBanken v/ Hans Arvid Kosberg, hak@rorosbanken.no

www.rorosbanken.no

Flere jobber