Vi har ikke tatt sommerferie, men samlet seks ledige stillinger for ledere, økonomer og tømrere som ønsker ny jobb eller drømmer om et liv i Fjellregionen. Det er stadig behov etter den type kompetanse og akkurat nå er flere solide bedrifter på jakt etter nettopp kanskje deg!

1. Lønnsmedarbeider på Accountor Pro

Accountor er Nord-Europas største selskap innen økonomi- og rådgivingstjenester med rundt 70 kontorsteder bare her til lands. Akkurat nå har Accountor ledig stilling, med arbeidssted enten på Røros eller Tynset, for deg med et godt hode for lønn og HR. Erfaring og faglig dyktighet er viktig, men vel så viktig er arbeidsglede og dine personlige egenskaper.

Se hele utlysningen og søk her innen 15. august.

 

2. Byggeleder for Jess-Bygg

Gode dyktige tømrere er i vinden som aldri før! Jess-Bygg er ute etter et par av de beste tømrerne som finnes i regionen eller vil tilbake til regionen. Jobben består i å være blant våre arbeidsledere i en av Nord-Østerdals raskeste voksende bedrifter. Til den rette, dyktige og kreative tømreren tilbyr vi meget gode lønnsbetingelser og fleksibel arbeidstid for ferie og fritid.

Send søknad til simen@hus1tynset.no eller ring 905 50 556 for mer info om stillingen.

 

3. Avdelingsleder for ergoterapitjenesten

Er du offentlig godkjent ergoterapeut med lederutdanning/ledererfaring eller villig til å ta lederutdanning etter nærmere avtale? Ergoterapitjenesten på Tynset består av kommuneergoterapi, kommunalt hjelpemiddellager og dagsenter for hjemmeboende funksjonshemmede og eldre. Tjenesten er involvert i prosjekter og utviklingsarbeid på flere områder innen demensomsorgen, gode pasientforløp, hverdagsmestring og hverdagsrehabilitering.

Les hele utlysningen og søk her innen 15. august.

 

4. Avdelingsleder kommunalteknikk

I et tørt og stabilt klima med enestående muligheter for friluftsliv, jakt og fiske, og panoramautsikt til Rondane ligger Folldal kommune. Enhet for teknisk, landbruk og utvikling har ansvar for drift og vedlikehold av kommunens bygninger, veger, vann- og avløpsanlegg og øvrige infrastrukturanlegg. Avdelingslederstillingen er sentral i forhold til drift og vedlikehold av kommunens bygninger, veger og infrastrukturanlegg samt gjennomføring av kommunale investeringsprosjekter.

Les hele utlysningen og søk her innen 3. august.

 

5. Økonomisjef i Alvdal Skurlag

Alvdal Skurlag er en av Norges mest lønnsomme trelastbedrifter med produksjon i Alvdal og Vingelen. Skurlaget har kunder over hele Norge, og har i de siste årene også begynt å selge trelast til Sverige. Med snart 90 ansatte, og med alle samlet i Nord-Østerdal, er det en bedrift der du alltid kjenner bedriften på pulsen. Er du økonomisjefen som kan være med og løfte trelastbedriften videre?

Les hele utlysningen og søk her innen 10. august.

 

6. Daglig leder i Røros Container og Miljø

RCM, som står for Røros Container og Miljø, søker nå en fremoverlent og miljøengasjert daglig leder for snarlig tiltredelse. Du får ansvar for daglig drift og administrasjon av selskapet og kundeporteføljen, blir selskapets synlige representant og skal utvikle relasjoner med næringslivet og offentlige instanser.

Les hele utlysningen for stillingen her og søk innen 31.juli.

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Flere jobber