Det har vært rekordvarme langs dalførene og på fjellene innenfor, kommunene har begynt med sommertid og mange har nok unnt seg en ekstra lang lunsj ute når varmen kom på forskudd. Vi har likevel klart å få tak i en knippe arbeidsplasser som har ledige stillinger og samlet de her for deg!

1. Nyoppretta stilling i Rådhuset Vingelen

Like i randsonen til den eventyrlige nasjonalparkbygda Vingelen med sine flotte tun og bortimot 800 tømmerhus, ligger Rådhuset Vingelen. Rådhuset består av et spennende og stadig voksende rådgiverkorps innen bedriftsrådgiving, landbruksrådgiving og prosjektledelse knyttet til lokalsamfunnsutvikling. Rådhuset ønsker seg en kollega som trives med administrative lederoppgaver og systemutvikling, og aktivt bidrar med kompetanse innen økonomistyring, analyse og gode digitale løsninger.

Se hele utlysningen og søk her innen 20. juni.

 

2. Stødig betongsager søkes

Dette er jobben for deg som er løsningsorientert og ikke redd for å bli skitten. Rørosbedriften Kjellmark er den største og eldste bygningsentreprenøren mellom Elverum og Støren, og søker en løsningsorientert person for kjerneboring, betongsaging, gulvsliping og maskinell riving i betong.

Se hele utlysningen og søk her snarest.

 

3. To psykologer/psykologspesialister

Tynset kommune er regionsenteret i Nord-Østerdal. Som et ledd i at norske kommuner blir lovmessig forpliktet til å tilby psykologtjenester innen 2020 har Tynset gått sammen i et interkommunalt samarbeid med  Folldal, Alvdal, Rendalen og Tolga, og lyser sammen ut to faste 100 %-stillinger som psykolog.

Les hele utlysningen og søk her innen 17. juni.

 

4. Lønns- og økonomiarbeider i Tolga kommune

Tolga ligger gørrsentralt til i hjertet av Fjellregionen, kan skilte med et flunka nytt hopp- og skiparkanlegg og en nydelig olsokfestival som rommer mer enn 50 arrangementer. Kommunen søker nå etter ny lønns- og økonomiarbeider og tilbyr spennende, utviklende og givende oppgaver i en liten, positiv og kompetent organisasjon.

Les hele utlysningen og søk her innen 19. juni.

5. Entreprenør søker etter to nye nøkkelpersoner

I Os i Østerdalen, kommunen som strekker seg strekker seg helt fra Femunden i øst til Forollhogna i vest og som består av 63 prosent fjell, finner vi blant annet to ledige stillinger hos Ramlos.  Ramlos er en tradisjonell entreprenør-bedrift med økt oppdragsmengde, som nå søker etter prosjektleder/anleggsleder og person på økonomi/administrasjon.

Les hele utlysningen for øk./adm.-stillingen og søk her innen 15. juni.
Les hele utlysningen for prosjektlederstillingen og søk her snarest.

 

6. To ingeniører med VVS og geoteknikkompetanse

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, med virksomhet som spenner over fem verdensdeler. På avdelingen i Os trenger de flere sivilingeniører/ingeniører innenfor VVS og geoteknikk.

Les hele utlysningen for stillingen innenfor VVS-teknikk og søk her.
Les hele utlysningen for stillingen innenfor geoteknikk og søk her. 

 

7. IKT-driftsleder ved IKT Fjellregionen

IKT Fjellregionen IKS er en interkommunal virksomhet som eies av kommunene Folldal, Alvdal, Rendalen, Tolga og Tynset. Selskapet ble stiftet i 2005 og drifter i dag IKT-løsninger for eierkommunene. Virksomheten søker serviceinnstilt og fleksibel driftsleder og tilbyr spennende utfordringer og store utviklingsmuligheter i et aktivt driftsmiljø.

Les hele utlysningen og søk her innen 17. juni.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Flere jobber