Flokk er ledende produsent av arbeidsmøbler av høy kvalitet i Europa, og utvikler en voksende familie av globale merker. Vi er stolt eier av produktmerkene HÅG, Offecct, Giroflex, RH, Profim, 9to5 Seating, BMA, RBM, Connection og Malmstolen. Et strukturert fokus på miljø gjennom flere tiår har gjort det mulig for oss å være ledende innen utvikling av bærekraftige møbler.

Hovedkontoret vårt er i Oslo, Norge, med produksjonsanlegg i Røros (Norge), Nässjö (Sverige), Turek (Polen) og Hawthorne (USA). I tillegg har vi salgskontorer i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Belgia, Nederland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Singapore, USA, Canada, Kina og Australia. Flokk-produkter selges i mer enn 80 land over hele verden.

Rundt 1900 ansatte jobber sammen for å realisere visjonen til Flokk: Inspire great work.

Vi søker en engasjert person med master eller bachelorgrad til Testlaboratoriet på Røros. Flokk er et selskap i vekst hvor det er kontinuerlig utvikling og vi søker derfor en ingeniør som kan utvikle seg sammen med oss fremover.

 

Testlaboratoriet er organisert i fabrikkens fremoverlente kvalitetsavdeling, og du vil få muligheten til å bidra sentralt til utvikling og forbedring av Flokks produktportefølje. Testlaboratoriet er akkreditert etter ISO 17025:2017 og har en rekke internasjonale standarder i sitt akkrediteringsomfang.

 

Dine viktigste ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

  • Bidra til å videreutvikle laboratoriet og selskapets kvalitetsstyringssystem
  • Bidra i nye produkt- og utviklingsprosjekter og i endringer av eksisterende produkter.
  • Utføre tester med tilhørende rapportering.
  • Representere Flokk i internasjonale grupper for standardisering av møbler.

 

Du er praktisk anlagt, analytisk og nøyaktig. Har du i tillegg erfaring fra konstruksjon er det supert. Vi ser etter deg som liker å ta initiativ, og som arbeider godt både selvstendig og i team. Den rette kandidaten må beherske norsk og engelsk godt både skriftlig og muntlig.

Vi oppfordrer både erfarne og mindre erfarne ingeniører om å søke.

 

Hva kan Flokk tilby:

  • Rollen gir store muligheter for videreutvikling og karrieresprang ved fabrikken.
  • Jobbe for et ekspansivt internasjonalt industriselskap med fokus på design og bærekraft.
  • Spennende arbeid innenfor merke/ferdigvareindustrien i en globalt voksende organisasjon med hovedkontor i Norge.
  • Dedikerte og kompetente kolleger i et dynamisk arbeidsmiljø.
  • Gode velferdsordninger og konkurransedyktige betingelser.

 

Flokks verdier er «Human-centred», «Sustainable» og «Innovative». Verdiene representerer selve drivkraften i Flokk. De motiverer oss til å levere gode resultater og veileder oss i hvordan vi jobber med hverandre, kunder og leverandører.

 

Håper du finner denne muligheten interessant og kunne tenke deg å være en del av «Flokk-familien». Vi ønsker at ny medarbeider skal starte så raskt som mulig i løpet av høsten.

 

Stillingen er besatt.

 

Søknadsfrist 26.11.2023

 

 

Har du spørsmål knyttet til stilling kan du ta kontakt med HR Manager Toril Østvang, tlf. 48 86 94 32 eller QHSE Manager Ole Eliassen tlf. 95 00 09 80

 

 

WWW.FLOKK.COM

 

 

 

Flere jobber