Connect bus er en del av et nordisk busselskap og har som visjon om å være den foretrukne arbeidsgiveren i bransjen. Med over 3700 dedikerte ansatte er vi tydelig på at menneskene er en del av vår suksess og en sentral verdi. Her finner du dyktige fagfolk med stort kundefokus. Det stilles høye krav både til digitalisering og bærekraft og Connect bus jobber aktivt med å være ledende på digitalisering av offentlig transport. Det gjøres blant annet gjennom å utvikle nye løsninger som forbedrer og effektiviserer kollektivtrafikken. Connect bus har tatt i bruk et stort antall elektriske busser og har som mål å være ledende i overgangen til nullutslippsbusser.

 

Er du vår nye driftsplanlegger? En stilling der du bidrar til å skape en mer bærekraftig fremtid ved å optimalisere driften og skape gode kundeopplevelser.

 

Vi søker en engasjert og nytenkende planlegger til vårt planleggerteam på Tynset for bussdrift i Innlandet. Som driftsplanlegger vil du være en ressurs mot operativ drift for avdelingene. Nye behov og endringer skjer stadig og du bør være fleksibel og løsningsfokusert. Du er analytisk av natur og har en god kommersiell forståelse. Du har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, norsk og engelsk. Du jobber målrettet og gir deg ikke før du har funnet de beste løsningene.

 

Dine hovedoppgaver vil være:

  • Planlegge og optimalisere løpende drift.
  • Vogn- og skiftplaner i samråd med avdelingene Innlandet.
  • Måle og analysere driftsparametere.
  • Ajourholde og vurdere løpende kontraktsforpliktelse mot kunder og bidra til proaktiv håndtering av risiko/muligheter.
  • Identifisere og gjennomføre forbedringsprosjekter sammen med avdelingene.
  • Anbudsarbeid.
  • Rapportering innen økonomi, drift, HMS og personal.

 

Kvalifikasjoner:

  • Du har relevant utdanning innen logistikk, økonomi, teknologi eller IT, gjerne med relevant erfaring.
  • Det er en fordel om du har kjennskap til bransjens planleggingsverktøy (IVU).

 

Vi tilbyr:

Hos Connect bus får du hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø, gode pensjons- og forsikringsordninger, firmahytter og treningstilskudd. Lønn etter avtale. Kontor på Tynset, men også fleksibelt når det kommer til arbeidssted. På Tynset er vi 6 administrative stillinger og har god kontakt med de andre avdelingene i Connect bus.

 

Høres dette spennende ut?

 

Ta gjerne kontakt med driftsdirektør Ørjan Kvisten på tlf. 958 90 239 for mer informasjon. Du kan også kontakte våre rådgivere i rekrutteringsselskapet Velg med hjertet Bjørn Frydenborg tlf. 901 05 597 eller Maria Storberg tlf. 924 81 145 for en uforpliktende og fortrolig samtale.

 

Stillingen er besatt.

 

 

www.connectbus.no

 

 

 

 

 

 

 

Flere jobber