Hvem er vi i Johan Kjellmark AS?
Og hvor vil vi i framtiden?

kjellmark_generell

Byggeren!

_JJF3460
Vi er en allsidig totalentreprenør som setter sammen godt, tradisjonelt håndverk med ny kunnskap og teknologi. Med bred kompetanse og nye metoder utfører vi det meste innen bygg, ryddig og profesjonelt. Og så skal det være artig å bygge!

Grunnsteinen!

IMG_4236
Med historie og røtter på Røros har vi gjennom snart tre generasjoner vokst til en stabil og viktig arbeidsplass for regionen. Vi har samlet erfaringer, tilpasset oss oppgaver og løst utfordringer knyttet til bygging i det barske klimaet.

Totalentreprenøren!

_JJF3363
Et vidt spekter av fagfolk innen håndverksfagene. Prosjektavdeling med arkitekter, interiørarkitekter, kalkulatører og ingeniører. Egen elementfabrikk og betongfabrikk.
Tilsammen har vi effektive produksjonsprosesser av høykvalitetsprodukter og et kunnskapsrikt tverrfaglig arbeidsmiljø som er glade i utfordringer og ikke redd for å ta i et tak. Vi arbeider for å bli den mest attraktive arbeidsplassen, og foretrukken samarbeidspartner og leverandør i vår bransje på Røros.

Samfunnsaktøren!

_JJF3059
Vi støtter store og små lokale arrangementer og initiativ! Fra elevbedrifter til større kulturbegivenheter og individuelle sportslige talenter. Gjennom samarbeid med andre aktører og Kjellmark Eiendomsutvikling skapes nye prosjekter som stimulerer til viktig vekst og arbeidsplasser i lokalsamfunnet.

Se ledige stillinger med søknadsfrist 15.07.2016.

Flere jobber