På Kvikneskogen, midt mellom Tynset og Kvikne, ligger Tørresvangen. Tørresvangen gård drives av ekteparet Marianne Rønning og Vidar Nybu. Gården har omtrent 150 melkegeit og en melkekvote på 95 tonn som leveres til Tine. I tillegg produseres melk til eget ysteri. I gårdsutsalget i stabburet selges også egg og kjekjøtt fra egen produksjon, samt noen få produkter fra andre lokale matprodusenter.

Arbeidsoppgaver
Vi leter etter en gårdsarbeider til faste fjøsstell morgen og kveld gjennom hele året og som gjerne ser for seg å bli en stund hos oss. Arbeidsoppgavene vil i første omgang dreie seg om flokken av geiter, som skal melkes to ganger for dagen. De skal ha mat, vann, omsorg og oppfølging ved sykdom. De trenger noen som ser dem, steller for dem og har teft og interesse av fjøs og dyrestell. Ysting krever god melkekvalitet og presist og nøyaktig arbeid gjennom hele prosessen fra gress til melk.

Erfaring
Erfaring fra melkeproduksjon/gårdsarbeid er en fordel, men ikke et krav. Marianne og Vidar vil drive ysteriet, gårdsbutikken og det meste av traktorarbeid, jordarbeid og annet forefallende. Men enkelte av denne type oppgaver kan det bli behov for at du hjelper til med av og til, det finner vi ut av sammen ettersom hvem du er og hva du kan. Du trives med åpen dialog og direkte tilbakemeldinger og setter pris på en god faglig diskusjon.

Egenskaper
Du er arbeidssom, nøye og vant med dyr og dyrestell. Du setter dyras beste i fokus, følger deres rytme og er ikke så nøye med at arbeidsdagen ikke følger åtte til fire standard. Våre geiter er høytytende karrierekvinner som trenger pleie og stell 7 dager i uka, 365 dager i året. Samtidig er det viktig at vi sammen planlegger for og legger til rette for fritid og forutsigbarhet.

Kvikne og Tørresvangen tilbyr
Kvikne er ei fjellbygd med god plass, nydelig utsikt, grønnhvite fjell, villrein og nordlys. Lettgåtte fjell med rike tur-, jakt- og fiskemuligheter er noen av fordelene med dette området. Fjellplatået ligger høyt og klimaet er nordisk, med et hint av arktisk. Lyset senhøstes og vinterstid er helt spesielt, og alt annet enn grått og trist.

Det er ikke hus på gården, men arbeidsgiver vil være behjelpelig med å finne et fint sted i nærheten. I oppstarten kan midlertidig boplass på gården ordnes. Hvis du tenker at dette er jobben for deg, så er vi er spent på å bli kjent med deg.

Søknadsfrist 15.01.20.
Søk medarbeiderstillingen på Tørresvangen Gård og Gårdsysteri via Webcuiter her.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og fortrolig prat med Marianne Rønning på tlf 952 75 102 eller kontakt vår rådgiver i rekrutteringsbyrået Velg med hjertet Linda Merkesdal på tlf 936 97 771.

 

Flere jobber