EnergiPluss AS har hovedkontor på Tynset og er eid av Østa Utvikling AS og NØK Invest AS, og er blant de større bedriftene i Norge innenfor denne bransjen. Hovedmarkedet er fra Trondheimsfjorden til Oslofjorden. Selskapet opplever sterk vekst, og vil få en omsetning på 50 mill kr i 2022. Våre samarbeidspartnere Installasjonsservice AS og Østa Elektro AS sørger for at flere hundre solstrømanlegg monteres hvert år, i hele Sør-Norge.

 

Vi søker etter en ny daglig leder for et av landets ledende solenergiselskaper. EnergiPluss AS leverer energiløsninger med solceller og styringssystemer til det offentlige, industri, landbruk og private huseiere. Nåværende daglig leder vil gå over i rollen som Markedssjef, med fokus på strategisk markedsføring og storkunder.

Vi søker etter deg som har ambisjoner innen fornybarnæringen, ser forretningsmuligheter, er kommersielt orientert og innehar gode lederegenskaper. Du må kunne bidra og håndtere sterk vekst og klare å ivareta dine medarbeidere i en travel hverdag. Du må se de teknologiske mulighetene solceller og strømstyring gir i det norske markedet.

 

Arbeidsoppgaver

  • Strategisk og forretningsmessig utvikling
  • Bygge og utvikle et team som presterer og trives

 

Kvalifikasjoner

  • Teknisk og/eller økonomisk universitets/høyskoleutdanning
  • Relevant leder- og driftserfaring – som kan erstatte utdanning
  • Erfaring fra selskaper i vekst

 

Vi tilbyr:

Et svært kompetent miljø, spennende faglige utfordringer og muligheten til å jobbe i et selskap i vekst og utvikling. Stillingen åpner for gode økonomiske betingelser i takt med at resultater skapes.

 

Søknadsfrist: 17.10.22

Søknaden med CV gjøres i Webcruiter. 

 

For mer informasjon:
Bjørn Frydenborg, Velg med hjertet AS – 901 05 597
Nils P. Hagen, styreleder EnergiPluss AS – 450 05 840

 

www.energipluss.com

 

Flere jobber