RørosBanken ble etablert i 1842 og feiret i 2017 sitt 175 – årsjubileum. Vi er 44 medarbeidere som tar hånd  om 14 000 kunder både i nærområdet og i andre deler av landet. Ved siden av hovedkontoret på Røros,  har vi et rådgivningskontor i Oslo. Banken hadde pr.31.12.19 en forretningskapital på kr 7,5 mrd. RørosBanken er en bank i Eika alliansen sammen med 66 sparebanker fordelt over hele landet.

Bankens forretningside er at vi tar samfunnsansvar og skal være en aktiv støttespiller innenfor finansielle tjenester og økonomiske rådgivning til enkeltpersoner og små og mellomstore bedrifter. Med en kombinasjon av individuell rådgivning og moderne nettløsninger har vi aktiv omsorg for hele kundens økonomi.

Bedriftsavdelingen består i dag av 9 ansatte og nå søker vi enda en dyktig rådgiver. Som bedriftsrådgiver i RørosBanken har du fullt kundeansvar og bruker både erfaring og kompetanse til å bygge sterke relasjoner. Du jobber med hele bankens produktspekter og får ansvar for alle prosesser og relasjoner kunden har med banken.

Kvalifikasjoner:

Krav om høyere utdanning og/eller erfaring fra bransjen.
God muntlig og skriftlig framstillingsevne.
Flink til å samarbeide og kommunisere med kunder og kollegaer.

Vi tilbyr:

Gode pensjons- og forsikringsordninger.
Lønn etter avtale.
Stillingen passer for deg som ønsker utfordringer og ser muligheter i en spennende organisasjon i utvikling.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med  avdelingsleder bedriftsmarked, Hans Arvid Kosberg: 951 64 373 | hak@rorosbanken.no.

Skriftlig søknad sendes innen 29. mai 2020 til RørosBanken v/Hans Arvid Kosberg, hak@rorosbanken.no

 

 

 

Flere jobber