Solid start for deg med ny bachelor- eller mastergrad

Fjelltrainee er en ordning vi er skikkelig stolte av! Programmet drives av Rørosregionen Næringshage og går over ett til to år. Her får nyutdanna en unik kickstart på yrkeskarrieren, et sosialt miljø som tar godt i mot deg, rikt kulturliv, uendelige friluftsmuligheter sommer som vinter, urbane kafeer og et godt utbygd kommunikasjonsnett med fly, buss og jernbane. For inntak 2020 er det muligheter for traineestillinger innenfor flere fagfelt og bedrifter.

Økonomi, regnskap og administrasjon

To bedrifter som ser etter deg med utdanning innen økonomi, regnskap, administrasjon eller ledelse er Accountor Pro og Alvdal Skurlag.

Accountor Pro, Tynset er en del av Nord-Europas største selskap innen økonomi- og rådgivningstjenester og et selskap som blir lagt merke til. På avdelingen i Tynset har de toppscore på medarbeidertilfredshet, og høy kompetanse på fag og systemer! Den andre bedriften som ønsker seg et ryddig hode er Alvdal Skurlag; en av Norges mest lønnsomme trelastbedrifter med produksjon i Alvdal og idylliske Vingelen.

Kommunikasjon, markedsføring og digital markedsføring

Innenfor dette fagområder er det hele fem bedrifter som er nysgjerrig på hva nettopp du med denne utdanningen kan bidra med! Tre av de finner du på Røros.

Midt i sentrum ligger Rørosregionen Næringshage, et regionalt utviklingsselskap som er en drivkraft for morgendagens verdiskaping. Litt lenger ned i bykjernen har Ren Røros Frontal kontor; et design- og kommunikasjonsbyrå som leverer fremoverrettede og effektfulle løsninger med design, webutvikling og filmproduksjon som verktøy. Et par minutter i bil i sørlig retning har Røros Dører og Vinduer sin fabrikk, Bergstadens eldste industribedrift leverer til moderne boliger, antikvariske prosjekt, fritidsdrømmen og alt i mellom. På Tynset ligger Duett, en stor arbeidsplass med nærmere 100 ansatte som leverer komplette økonomisystemer og driftsløsninger.

IKT, digitalisering og digital forretningsutvikling

Alvdal Skurlag, Duett og Rørosregionen Næringshage er nevnt ovenfor, og leter etter deg med henholdsvis utdanning innenfor IKT/digitalisering, digital forretningsutvikling/analyse/statistikk/teknologi og forretningsutvikling.

Innenfor disse områdene ser også Røros Metall etter trainee. De leverer de lekreste kjøkkenvifter og søker deg som kan vise til studier innen informasjonsteknologi med kunnskap om ERP-system. IKT og digitalisering er stikkord for Ren Røros Digital sin traineeutlysning, et selskap som gjør hverdagen enklere med bredbånd, TV, telefoni og framtidsrettede digitale løsninger.

Ingeniør, arkitekt, automasjon og robotisering

Innenfor disse fagområdene finner vi fire aktuelle og varierte bedrifter.

Røros Entreprenør er en spennende totalentreprenørbedrift med sterk vekst og ungt miljø som søker byggingeniør med prosjekterings- og konstruksjonskunnskap. Industriklyngen Norwegian Mass Customization Cluster ser etter en kandidat med utdanning innen automasjon og industriell IT, som skal arbeide for bedriftene Flokk, OS ID, Norbit EMS. Tidligere presenterte Røros Dører og Vinduer leter etter maskiningeniør med kunnskap om automatisering og robotisering. Sist, men ikke minst ser landskaps- og arkitekturkontoret Feste Nordøst avd. Tolga etter trainee som er utdanna landskapsarkitekt eller planlegger.

Samfunnsutvikling, statsvitenskap, sosiologi, samfunnsøkonomi eller samfunnsgeografi

Innenfor disse fagområdene søker Regionrådet i Fjellregionen sin kandidat. Rådet er et samarbeidsorgan mellom kommunene Os, Tolga, Tynset, Folldal, Alvdal og Rendalen samt Innlandet og Trøndelag (observatør) fylkeskommuner. Arbeidsplass er på Tynset, som foruten å være et av Fjellregionens regionsentre med sykehus og akuttfunksjoner, politi og en flott ny videregående skole,  er kjent for sitt rådhus og store spark!

 

Alle som har fullført en bachelor- eller mastergrad (senest i løpet av våren 2020) oppfordres til å søke. Det legges vekt på tverrfaglighet og traineeprogrammet tilpasses ut i fra din kompetanse. Alle faglige bakgrunner er interessante, og søkere med alle typer kompetansebakgrunner ønskes!

Les mer om ordningen og søk innen 13. februar. 

Toppfoto: Haakon Funderud Lundkvist

Flere jobber