EnergiPluss gjør det mulig for privatpersoner, landbruk og bedrifter å bidra til det grønne skiftet. Vi gjør kunden energismart. Det skal vi gjøre gjennom å tilby kunden rådgivning og smarte løsninger av høy kvalitet. Vi prosjekterer og leverer komplette solcelleanlegg for norske forhold, og følger våre kunder fra rådgivning, prosjektering, montering til drift (produksjon). Utviklingen av batterier for å lagre strøm og andre miljøsmarte løsninger har også kommet langt. Dette er løsninger vi tilbyr.

Arbeidsoppgaver

Vi søker salgskonsulent som skal dekke Trøndelag. Hovedoppgaver er salg av solcelleanlegg for offgrid, landbruk, næring, privat og offentlig. Som salgskonsulent har du god erfaring med oppsøkende salg og kan vise til resultater. Arbeidsted Trøndelag.

 

Kvalifikasjoner

Du har god erfaring med oppsøkende salg og kan vise til resultater. Bør ha teknisk innsikt. Er du en dårlig taper og vil jobbe aktivt for en bærekraftig fremtid?
Da kan du være vår neste medarbeider i et hektisk miljø med tro på fremtiden. Du blir en del av det faglige fellesskapet i eierselskapene Nord-Østerdal Kraftlag og Østa Elektro.

 

Personlige egenskaper

  • Lagspiller og trives i operativt teamarbeid
  • Gode kommunikasjonsevner og dyktig til å etablere gode relasjoner
  • Strukturert, planleggende og engasjert
  • Må kunne identifisere seg med og etterleve Energipluss sine verdier

 

Vi tilbyr

  • Spennende og viktig stillinger i et selskap med stor vekst
  • Gode personlige og faglige utviklingsmuligheter
  • Et meget godt arbeidsmiljø, hektisk og utviklende
  • Lønn etter avtale og god pensjonsordning

Søknadsfrist 15.03.20.
Stillingen er besatt.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og fortrolig samtalte med daglig leder Ole Petter Hansæl på tlf 905 95 389 eller kontakt vår rådgiver i Velg med hjertet Bjørn Frydenborg på tlf 901 05 597.

Om arbeidsgiveren

Velg med hjertet skal styrke attraktiviteten knyttet til å leve, bo og jobbe i fjellregionens åtte, og omliggende kommuner. Vi er en kommersiell aktør innen aktiv, profesjonell rekruttering og prosessbistand i alle faser og arbeider med omdømmebygging gjennom historiefortelling og strategisk markedsarbeid. Følg oss på velgmedhjertet.no, Facebook, Instagram og LinkedIn.

Flere jobber