Rådhuset Vingelen AS er et tverrfaglig kompetansemiljø som leverer konsulenttjenester innenfor fagfeltene landbruk og samfunnsutvikling. Vi er 7 ansatte som jobber sammen med kunder både nasjonalt og regionalt fra hjertet av Nord-Østerdal; Tolga kommune. Vi har en aktiv rolle i omdømme- og rekrutteringsbyrået Velg med hjertet AS, hvor vi også er medeier.

Vi ønsker å satse ytterligere og søker ny kollega som har kompetanse innen rekruttering/HR og utredningsarbeid.

 

Er det deg vi ser etter?

Vi søker en person som har interesse for å bistå bedrifter med rekrutteringsarbeid. Du vil også få muligheten til å arbeide med utrednings- og utviklingsoppgaver vi har for offentlige og private virksomheter.

 

ARBEIDSOPPGAVER

  • Bistå kunder med rekrutteringsprosesser, hele prosesser eller deler
  • Utvikle rådgivingstjenester innen HR
  • Utrednings- og utviklingsoppgaver for forskjellige oppdragsgivere
  • Relasjonsbygging og innsalg

 

KVALIFIKASJONER

Vi tror du vil lykkes best i denne rollen dersom du har:

  • Utdanning innen relevant fag tilsvarende bachelor nivå eller høyere
  • Noen års erfaring fra en stilling hvor du enten har drevet med rekruttering og/eller utviklingsarbeid
  • Kunnskap/erfaring med prosjektarbeid

 

PERSONLIGE EGENSKAPER

For oss er det viktig at du trives med å jobbe selvstendig, er strukturert og ønsker selv å forme arbeidshverdagen din. Du motiveres av å få brukt kompetansen din og sette deg inn i kundens behov. Du evner å bidra med en god virksomhet- og forretningsforståelse. Om du synes det er spennende å jobbe med faglige utfordringer sammen med kunder og kollegaer så er dette stillingen for deg.

 

VI TILBYR

Du får være en del av et bredt fagmiljø og med store muligheter til å få jobbe med tema som interesserer deg. Stor grad av fleksibilitet. Du får være med å påvirke utviklingsprosess av både stilling og selskap, og der vil du kunne få en viktig rolle.

Dersom det er ønskelig med lavere stillingsbrøk enn 100 % er dette noe vi sammen kan finne løsning på. Vi vurderer gjerne kandidater som har en av de etterspurte kompetansene i kombinasjon med andre relevante ferdigheter.

 

Ta gjerne kontakt med Janne H. Schjølberg tlf 976 63 974 for å høre mer om stillingen.

 

Stillingen er besatt.

SØKNADSFRIST 27. FEBRUAR 2023

 

Flere jobber