EnergiPluss vil gjøre det trygt å investere i fornybar energi og gjøre kundene våre energismarte med solenergi. Det gjør vi ved å tilby personlig rådgivning og prosjektering samt lønnsomhetsanalyser (LCOE). EnergiPluss prosjekterer, importerer, leverer, monterer og drifter komplette solcelleanlegg i hele Norge. Vi er i dag 11 ansatte og selger solcelleanlegg for ca. 100 millioner kroner i 2023. Selskapet eies av NØK Invest og Østa Utvikling.

Prosjektkoordinator hos EnergiPluss

EnergiPluss, en av Norges ledende aktører innen solenergi og fornybar energi, søker etter en engasjert og strukturert prosjektkoordinator for å styrke vårt dynamiske team. Vi arbeider for en bærekraftig fremtid gjennom å tilby våre kunder skreddersydde solenergiløsninger. Tror du på fornybar energi og ønsker å være en del av et energisk miljø med stor vekst, kan du være den rette kandidaten for oss. Vi har en bred portefølje av prosjekter, og som en del av vårt dedikerte team vil du være med på å forme en mer bærekraftig fremtid.

Vi søker nå nye kollegaer som kan identifisere seg med våre verdier: Bærekraft, Ansvarlighet, Lidenskap og Entusiasme. Som prosjektkoordinator hos oss vil du ha en sentral rolle i å sikre effektiv planlegging, koordinering og oppfølging av prosjekter.

 

Arbeidsoppgaver

 • Innkjøp av varer til lager og prosjekter.
 • Koordinere vareflyt til prosjekter.
 • Håndtere ordrer.
 • Holde prosjektporteføljen oppdatert.
 • Planlegge og koordinere samarbeid med faste underentreprenører på tvers av prosjekter.

 

Kvalifikasjoner

For at du skal lykkes i denne rollen ser vi etter følgende kvalifikasjoner:

 • Bachelorgrad innen relevant utdanning.
 • Erfaring fra lignende stilling med fokus på ordrebehandling og logistikk kan erstatte utdannelse.

 

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss en strukturert, planleggende og engasjert person som trives i operativt teamarbeid. Som lagspiller vil du være med på å bidra til vårt positive arbeidsmiljø og den kontinuerlige utviklingen av selskapet.

 

Vi tilbyr

 • Spennende og viktige oppgaver i et selskap med stor vekst og utvikling.
 • Gode muligheter for videreutvikling av din kompetanse.
 • Et hektisk og utviklende arbeidsmiljø.
 • Konkurransedyktige betingelser, inkludert helse- og pensjonsforsikring.
 • Arbeidssted ved vårt kontor på Tynset.

 

Stillingen er besatt.

Søknadsfrist: 18. september 2023 

 

For spørsmål knyttet til stillingen ta kontakt med daglig leder Trond Egil Kvisten på telefon 909 79 242, eller rådgiver i Velg med hjertet Janne H. Schjølberg tlf 976 63 974.

For mer informasjon om EnergiPluss, besøk vår nettside: www.energipluss.com  

 

EnergiPluss AS har hovedkontor på Tynset og er eid av Østa Utvikling AS og NØK Invest, og er blant de større bedriftene i Norge innenfor denne bransjen. Hovedmarkedet er fra Trondheimsfjorden til Oslofjorden. Selskapet opplever sterk vekst, og våre samarbeidspartnere Installasjonsservice AS og Østa Elektro AS sørger for at flere hundre solstrømanlegg monteres hvert år, i hele Sør-Norge.

Flere jobber