Rørosbaker’n er i vekst og utvikling, og søker nå en engasjert og initiativrik produksjonsleder til bakeriet på Røros. Som produksjonsleder vil du ha ansvar for å lede og utvikle produksjonsavdelingen på Røros, samt delta aktivt i produksjonen.

Foto: Tom Gustavsen

 

Ansvarsområder

  • Produksjonsplanlegging og produktutvikling
  • Identifisering og iverksettelse av forbedringstiltak
  • Logistikk av vareflyt
  • Delta i daglig produksjon
  • Ivareta kvalitetskrav gjennom effektiv internkontroll
  • Kapasitets- og lønnsomhetsstyring i nært samarbeid med daglig leder

 

Kvalifikasjoner

  • Bakgrunn fra eller kjennskap til næringsmiddelproduksjon er en fordel
  • Erfaring fra ledelse og/eller logistikk er ønskelig, men ikke noe absolutt krav
  • God teknisk forståelse og vant med bruk av IT

 

Personlige egenskaper

Vi søker en leder som er engasjert, og med evne til å motivere og utvikle medarbeidere. Du er serviceinnstilt med fokus på presisjon og resultat, samt en god relasjonsbygger. For å lykkes i rollen er det en forutsetning at du er interessert i mat og innovasjon, og trives med å skape utvikling.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og interessante oppgaver som løses sammen med dyktige ansatte og daglig leder som jobber fra Trondheim. Stillingen er lokalisert ved fabrikken på Røros og er en nøkkelrolle i en utviklingsorientert organisasjon med korte beslutningsveier.

 

For spørsmål kan rådgiver i Velg med hjertet AS, Janne H. Schjølberg tlf: 976 63 974 kontaktes eller daglig leder i Rørosbaker’n Erik Lien tlf: 934 19 584

 

Link til søknadsportalen Webcruiter: Søk på stillingen her.

Søknadsfrist: 1. februar 2024.

 

 

Rørosbaker’n AS ble etablert i 2005 og holder til i nye og moderne produksjonslokaler på Røros. Vi tilbyr bakst av høy kvalitet gjennom industrialisert håndverksproduksjon og med hovedvekt på tørre produkter som flatbrød og kjeks, som leveres til dagligvare, og – storhusholdningsmarkedet i hele landet. Vi holder til i nye og moderne produksjonslokaler sentralt på Røros og har daglig leder boende i Trondheim med noe pendlerviksomhet. Vi sysselsetter i dag 4 årsverk, og har en god økonomi og klare målsetninger om positiv vekst videre. Til å drifte vår produksjonsaktivitet på Røros søker vi etter en produksjonsleder med ambisjoner, som har evne til fleksibilitet og rask tilpasning til ulike oppgaver.

 

WWW.ROROSBAKERN.NO

 

 

 

 

 

Flere jobber