LEDIGE STILLINGER SEPTEMBER

Er dere tilfeldigvis i en familie som lurer på å flytte til området Folldal/Tynset, og hvor den ene har erfaring fra bedriftstrådgivning og den andre har høyere helsefaglig utdanning? Da har vi de to perfekte stillingene for dere! I tillegg kan det være verd å se på en nyopprettet og samfunnsnyttig stilling i Tolga.

Folldal kommune – Avdelingsleder hjemmetjenesten

Fjellbygda Folldal ligger øst-vest mellom Østerdalen og Gudbrandsdalen. Her er det tørt og stabilt klima med enestående muligheter for friluftsliv, jakt og fiske, og panoramautsikt til Rondane, og i fjor ble de ble kåret til Norges musikkommune! Nå lyser hjemmetjenesten ut 100% fast stilling som leder. Stillingen innebærer daglig drift av avdelingen, fag-, personal- og økonomiansvar og du vil komme inn i en spennende utviklingsperiode innen velferdsteknologi og bygging av nye omsorgsboliger.

SpareBank 1 Østlandet – Bedriftsrådgiver

SpareBank 1 Østlandet satser offensivt på næringsliv og landbruk i Nord-Østerdal. De har nå en ledig stilling og søker etter en engasjert medarbeider med interesse innen næringsliv og/eller landbruk. Du må gjerne ha erfaring fra arbeid innen bedriftsrådgivning, økonomistyring eller regnskap. Har du i tillegg nettverk innen og erfaring fra næringsutvikling, landbrukets organisasjoner eller offentlig landbruksforvaltning så er dette arbeidsplassen for deg!

FIAS – Leder kundeservice

Fra høsten 2020 innfører FIAS (Fjellregionens interkommunale avfallsselskap) ny avfallsordning med økt kildesortering som innebærer store endringer både for abonnentene og driften. Det forventes økning i antall henvendelser og de ønsker derfor å utvide bemanningen med en operativ leder som trives med å utvikle og forbedre samfunnsnyttige rutiner og systemer.

Månedlige stillingsslipp

Følg Velg med hjertet enten du er arbeidssøker eller arbeidsgiver i kommunene Holtålen, Røros, Os, Tolga, Tynset, Rendalen, Alvdal og Folldal.

Flere jobber