Tynset kommune er regionsenteret i Nord-Østerdal. Tynset er en by med et variert servicetilbud. Lokalsykehus, barnehager, skoler, helsetjenester, gode boligområder og et allsidig kulturtilbud er blant de tjenestene som kommunens vel 5600 innbyggere nyter godt av og setter pris på. Vår visjon er: «Tynset for alle». Våre verdier er trygghet, inkludering, puls og optimisme. Vårt motto er: «Kjem`n til Tynset så trivs`n.»

Tynset og Alvdal står foran store oppgaver innen areal- og samfunnsutvikling. Hos oss vil du få jobbe med samfunnsutvikling og arealplanlegging både i Tynset by, Alvdal sentrum, i tettsteder, hytteområder og i kommunene for øvrig.

Tynset kommune søker Leder for Plan, Byggesak og Geodata
Tjenesteområdet er en del av Tynset kommunes organisasjon, men utfører også tjenestene for Alvdal kommune gjennom et veletablert samarbeid. Tjenesteområdet er vertskommune for Geodatasamarbeidet i Nord-Østerdal, bestående av kommunene Rendalen, Folldal, Tolga, Alvdal og Tynset.

 

Arbeidsoppgaver

Som leder for tjenesteområdet plan, byggesak og geodata har du det overordnete ansvaret for disse fagområdene i Tynset og Alvdal, og skal sikre at arbeidet er i tråd med kommunenes overordnede mål og strategier. Som leder vil du være ansvarlig for å lede og koordinere arbeidet til 13 dyktige ansatte, og jobbe tett på politikk og offentlighet. Du skal sørge for at blant annet planprosesser, byggesaker, oppmålingssaker blir ferdigstilt og godkjent i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

Du vil gjennom det daglige ansvaret for området være ansvarlig for at det gjøres riktige prioriteringer mellom oppgaver, samt sikre fremdrift og kvalitet på oppgaveløsningen.

Våre verdier er inkludering, trygghet, puls og optimisme, og det er viktig for oss at ny leder kan identifisere seg med disse verdiene. Stillingen inngår i kommunedirektørens ledergruppe og ledergruppe samfunn. Stillingen har personal, budsjett og resultatansvar for tjenesteområdet.

 

Kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdanning
 • Dokumentert ledererfaring
 • Erfaring med budsjett- og personalansvar
 • Kjennskap til samspillet mellom politikk, administrasjon og tjenesteyting kan være en fordel

 

Personlige egenskaper

 • Strukturert og analytisk, med strategiske evner
 • God kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Faglig engasjert og interessert
 • Inkluderende lederstil, med evne til å skape et godt arbeidsmiljø
 • Evne til å håndtere ulike interesser og stor oppmerksomhet

 

Vi tilbyr

 • En spennende stilling hvor man får mulighet til å være med å prege samfunnsutviklingen i Tynset og Alvdal
 • Strategisk lederstilling med muligheter for å videreutvikle egen kompetanse

 

Vi tilbyr lønn etter avtale, gode pensjonsvilkår og arbeidsbetingelser. Arbeidssted er Tynset rådhus og stillingen rapporterer p.t. til kommunedirektør.

 

For mer informasjon fungerende kommunedirektør Amund Aarvelta tlf 984 39 174 eller vår rådgiver Janne H. Schjølberg tlf 976 63 974 i rekrutteringsbyrået Velg med hjertet.

 

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort, selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

 

SØKNADSFRIST 11.04.2023. STILLINGEN ER BESATT.

 

 

 

 

 

 

Flere jobber